Stendzenieks sniedz bezmaksas padomus valdības ieplānotajam kaučingam, neprasot 34 tūkstošus eiro

tautaruna.lv 23.marts, 12:00
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Valsts kanceleja izsludinājusi iepirkumu par koučinga pakalpojuma nodrošināšanu augstākā līmeņa vadītājiem, liecina iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija. Latvijas reklāmas guru Ēriks Stendzenieks jau laikus paredz, kā varētu notikt mācības, un gatavs dalīties ar bezmaksas padomiem.

Iepirkuma summa - 34 tūkstoši eiro. Vienlaikus iepirkuma sludinājumā teikts, ka sākotnēji līgums tiks slēgts uz 12 (divpadsmit) mēnešiem par summu 17 000,00 EUR (septiņpadsmit tūkstoši euro, nulle centi), neieskaitot pievienotās vērtības nodokli, līdz pilnīgai saistību izpildei vai kamēr tiek sasniegta līgumā noteiktā summa.

Stendzenieks mikroblogošanas vietnē "X" raksta: "Tā kā valsts kancelejas 34,000 eur "koučinga pakalpojumu" iepirkumā uzvarējušajam koučam priekšā smags darbs, nedaudz to atvieglošu ar galvenajām tēzēm: --- "Ja kaut ko ļoti vēlies - visa pasaule sadosies rokās!" "Pieņem sevi, tad arī citi tevi pieņems!" "Pirms cīņas iedomājies, ka esi jau guvis uzvaru!" "Tavs galvenais ienaidnieks esi tu pats!" "Nemeklē patiesību ārpusē, meklē to sevī!" "Dzīvo tā, it kā šī diena būtu pēdējā! Var papildināt..""

Komentētāji nav jāskubina: "Nenolaid rokas, viss izdosies ! Tu esi stiprs, komanda tev uzticas, nenokar galvu ! Tu neesi vienīgais, kas šaubās, tādi ir vēl 27% cilvēku."

"Piķis nav problēma!"

"Dzīvo tā, it kā šī diena būtu pēdējā"! Un kādu dienu tu nekļūdīsies."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

23.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas