Purvciemā traģiskajā ugunsgrēkā bojāgājusī meitenīte reiz izkritusi pa logu

tautaruna.lv 29.augusts 2023, 4:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Piektdien notikušā traģiskā ugunsgrēka Rīgā, kas atņēma divu mazu bērnu dzīvības, notikušā apstākļi pagaidām ir neskaidri, ir daudz neatbildētu jautājumu, vēsta "Degpunktā".

“Notikuma vietā dega trešā stāva dzīvokļa istaba un gaitenis kopumā 10 kvadrātmetru platībā. Pārmeklējot dzīvokli, tajā tika atrastas divas nepilngadīgas personas, kuras ugunsdzēsēji glābēji iznesa ārā,” raidījumam “Degpunktā” norāda VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Ieriķu ielā ieradās četras Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes, tostarp ārsti speciālisti. Mediķi ilgstoši veica reanimācijas pasākumus un visiem spēkiem cīnījās par pirmsskolas vecuma bērnu dzīvībām, bet diemžēl glābt cietušos vairs nebija iespējams.

Notikuma vietā sastaptie kaimiņi vēl paši nav skaidrībā par to, kas īsti noticis.

“Tas ir noticis virtuvē, liesmas nebija, pamatīgs sadūmojums. Viņi tur seši dzīvo - divi mazi bērni, vectēvs ar vecmāti un vecāki,” stāsta vietējais iedzīvotājs.

Šobrīd dienesti nevēlas pārsteidzīgi sniegt līdz galam nenoskaidrotu informāciju, tādēļ pagaidām nav skaidrs vai bērni dzīvoklī atradušies vieni paši vai kopā ar kādu no pieaugušajiem. Netiek sniegta informācija arī par to cik cilvēki no ēkas evakuējās, un vai bez bērniem no mājas izglābts vēl kāds.

Savukārt vietējais iedzīvotājs norāda: “Ar to ģimeni tas nav pirmais gadījums. Viņiem meitenīte izkrita pa logu, glābiņš bija tas, ka lejā zem loga ir krūmi, kas mīkstināja kritienu.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:39

Jaunākās diskusijas