Atklāj ko nelāgu par iespējamo jauno premjeri Siliņu

tautaruna.lv 29.augusts 2023, 0:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Kopš Krišjānis Kariņš nolēma atstāt premjerministra amatu, pastiprināta uzmanība pievērsta labklājības ministrei Evikai Siliņai, kas nu jau oficiāli izvirzīta par "Jaunās vienotības" ministru prezidenta amata kandidāti.

Sociālo tīklu lietotāji gan neskopojas ar asām, kritiskām un pat apvainojošām piezīmēm, kas adresētas Siliņai, tādējādi, iespējams, paužot savu attieksmi, ka nevēlas šo politiķi redzēt premjeres amatā.

Kāds mikroblogošanas vietnes "X" lietotājs pievērsis uzmanību, kā pats raksta, interesantam faktam Siliņas biogrāfijā.

"Interesants fakts no ES kundzes biogrāfijas - atradusies tuvās attiecībās ar Jāni Kaļvu, kriminālā iesauka Klops arī Lucky."

Šo ierakstu komentējis arī žurnālists Lato Lapsa: "Jā, tādas runas klīst. Un kas tur īpašs? Tikai kārtējā izpausme valdošās partijas saaugšanai ar kriminālo pasauli visvisādos veidos. Šis vēl tāds ļoti mīlīgs."

Tikmēr komentāros cilvēkiem dažādi viedokļi.

"Šis fakts īsti nav pats par sevi ievērības cienīgs, lai gan tuvas attiecības ar Jāni Kaļvu jaunajai meitenei palielināja paziņu loku."

"Cilvēki var gulēt, ar ko grib.Kaut gan partneris ir ar īpašu reputāciju.Taču jaunība ir dažādu avantūru un kļūdu laiks.Taču, vai valdību var veidot cilvēks ,kam ir necaurspīdīgas attiecības ar ārvalstu dienestiem."

"Tad no turienes viņai tas komunikācijas stils - agresīvs un ar slēptu iebiedēšanu."

Kā ziņots, "Jaunās vienotības" (JV) kopsapulcē un "Vienotības" domes sēdē \ nolemts labklājības ministri Eviku Siliņu (JV) izvirzīt kā JV Ministru prezidenta amata kandidāti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas