Neticami! Latvijas iedzīvotājs vienā mirklī kļūst stāvus bagāts

tautaruna.lv 29.augusts 2023, 10:30
 
F64
Tā vienā skaistā augusta dienā piepildījies trīsdesmit četrus gadus vecā Ziedoņa kvēlākais sapnis – laimēt loterijā, vēsta "latloto.lv".

Laimīgais rīdzinieks kādreiz loterijās piedalījies regulāri, taču tad atmetis ar roku, jo vērā ņemami laimesti nav gadījušies. Pēc pauzes gandrīz gada garumā, Ziedonis atkal sajutis īpaši spēcīgu vēlmi nopirkt dažas loterijas biļetes - latviskā vārda īpašnieka sirdij tuvākā ir tieši Simtgades loterija. Vienā no četrām biļetēm zem snovborda simbola atklājies lielais laimests.

Pirmās emocijas esot bijušas neaprakstāmas! Sākumā laimestam esot bijis ļoti grūti noticēt, skrējis pie draudzenes, lai kopā pārskaitītu nulles. Vēlāk, kad laimests jau noformēts, Ziedonis pa īstam sapratis notikušo - pirmo reizi dzīvē ir iespēja atļauties kaut ko vairāk!

“Jau kādu laiku man šķiet, ka dzīvē ir sākusies baltā strīpa, un šis ir vēl viens apliecinājums”, stāsta laimētājs, uzsverot, ka dzīvē ir svarīgi nesamierināties ar esošo, bet cītīgi strādāt un tiekties pēc labākas dzīves. Laimestu jau nolemts tērēt jauna mājokļa iegādei.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:06

Jaunākās diskusijas