FOTO. "Viņa ieguglē, ko vilka Angela Merkele pirms 30 gadiem"; premjeres garderobe krīt soctīklu nežēlastībā

tautaruna.lv 13.aprīlis, 2:30
 
Kaspars Krafts/f64
Evika Siliņa soctīklos tiek bieži apspriesta. Šoreiz tīklotāji asi kritizē viņas apģērbu un iesaka pieaicināt labu stilistu.

Tēma aktualizēta mikroblogošanas vietnē "X": "Nav protams korekti publiski apspriest cilvēka izskatu, sevišķi sievietes, bet šeit tomēr ir viena no valsts sejām. Kurš stilists ir akceptējis šādas drēbes? Jeb stilista nav un visu pati?"

Lielākā daļa komentētāju piekrīt, ka apģērbs izvēlēts neveiksmīgi: "Lauku gēns nav izdzenams vēl tik gumijniekus un ganu meita gatava. Vismaz matu ērkuli glīti sakārtot varētu gan"

"Viņa ieguglē ko vilka Angela Merkel pirms 30 gadiem."

"Ne jau izskats šeit tiek apspriests, bet gan ģērbšanās stils. Piekrītu, ka viņa ir valsts seja un būtu tikai normāli, ja viņu kāds konsultētu stila jautājumos. Viņa ir skaista sieviete, bet šis tērps nu gaaalīgi viņai nekomplimentē. Tās tupeles vnk psc. Un par kleitu - no comment"

"Es arī par to visu laiku domāju un nu kāds to ir skaļi pateicis. Nesaprotu, kas viņai drēbes iesaka un kāpēc viņa tām piekrīt, jo viņa savās drēbēs izskatās vismaz 2 izmērus lielāka. Drēbes kā vecam cilvēkam."

"Mjā, jau ne pirmā reize, kad arī man personīgi šķiet Latvijas premjerministres tērps neveiksmīgi izvēlēts. P.S. Šis ir mans ne kā vīrieša viedoklis par sievieti, bet gan kā vienkārša Latvijas valsts pilsoņa viedoklis par valsts amatpersonas publisku tēlu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

13.aprīlis

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:11

Jaunākās diskusijas