Internetā apspriež, kāpēc Parisa Hiltone slēpj savu četrus mēnešus veco meitu Londonu

tautaruna.lv 13.aprīlis, 20:20
 
depositphotos.com
Interneta lietotājus satrauc tas, ka Parisas Hiltones Instagram vietnē nav redzamas viņas četrus mēnešus vecās meitas Londonas fotogrāfijas. Tāpat kā viņas vecākais brālis Fēnikss, Londona piedzima ar surogātmātes palīdzību. Tomēr, ja Parisa savu dēlu izrādīja gandrīz uzreiz pēc viņa piedzimšanas, meitenīte nav redzēta joprojām, raksta Spletnik.

"Vai es kļūdos, vai viņai tiešām bija vēl viens bērns, kurš nekad netiek fotografēts?" - lietotāji raksta zem jaunajām Parisas fotogrāfijām ar viņas dēlu.

Kārters Reums sociālajā tīklā Instagram komentēja Londonas foto neesamību, atbildot uz viena no viņa sekotājiem komentāru. "Mēs neesam gatavi dalīties ar viņas fotogrāfijām ar pasauli, bet Londona ir burvīga un ir līdzīga mammai."

Parisa Hiltone internetā bieži publicē fotogrāfijas, kurās viņa pozē kopā ar Fēniksu, un šī iemesla dēļ viņa saskaras ar fanu kritiku. Daži uzskata, ka Parisa, kurai jaunībā bija skandaloza gaviļnieces reputācija, kļuva par māti, lai tikai nofotografētos ar savu dēlu sociālajiem tīkliem. Un patiesībā viņa nepavada daudz laika ar bērniem un neuztver viņus nopietni.

Aizdomas apstiprinājās pēc tam, kad Parisa vienā intervijā atzina, ka dēla pirmajā dzīves gadā viņa ne reizi nav mainījusi viņam autiņbiksītes.

Vēl viens iemesls kritikai bija fakts, ka Hiltone pati bērnus nedzemdēja, bet gan izmantoja surogātmātes pakalpojumus: pēc fanu domām, viņa "pērk bērnus kā lelles". Pati Parisa šādu lēmumu skaidroja ar to, ka jau kopš pusaudža gadiem, apmeklējot slimnīcas un ārstus, viņu mocījušas panikas lēkmes, kas varētu slikti ietekmēt bērnu.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

13.aprīlis

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas