Popzvaigzne Madonna koncerta laikā pamatīgi sanikno fanus

tautaruna.lv 16.marts, 14:00
 
depositphotos.com
Popzvaigzne Madonna šobrīd devusies savā "Celebration Tour" koncerttūrē. Dziedātāja ir slavena ne tikai ar savu skaisto balsi, bet arī ekstravaganto uzvedību. Pavisam nesen vienā no saviem koncertiem zvaigznes uzvedība nepatīkami pārsteidza daudzus, vēsta "The Sun".

Madonna nokaitināja fanus pēc tam, kad koncerta laikā lūgusi piecelties kājās kādam ratiņkrēslā sēdošam koncerta apmeklētājam.

Incidents notika 7. martā, kad dziedātāja uzstājās Losandželosā.

Dziedātājas lūgums tika arī iemūžināts. Pēc video parādīšanās tiešsaistē dziedātājas virzienā vērstas neskaitāmas negatīvas piezīmes. Klipā, kas ticis skatīts vairāk nekā vienu miljonu reižu mikroblogošanas vientē "X", redzams, ka dziedātāja ievēroja kādu koncerta apmeklētāju un viņu uzrunāja.

Norādot uz ratiņkrēslā sēdošo koncerta apmeklētāju, Madonna skaļi vaicājā, kāpēc viņš sēž un aicināja viņu piecelties. Nespējot sadzirdēt cilvēka atbildi, Madonna piegāja tuvāk skatuves malai un pamanīja, ka cilvēks sēž ratiņkrēslā. "Ak, labi," viņa atzina. "Politiski nekorekti. Atvainojiet par to," šādi notikušo komentēja dziedātāja.

Daudz fani nav priecīgi par šādu zvaigznes rīcību, norādot, ka tā bija klaja necieņas izrādīšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas