Kā detektīvā! Magones draudzene cenšas pavedināt Toļiku

tautaruna.lv 16.marts, 1:00
 
Ekrānuzņēmums
Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Magones Liedeskalnas dzīves notikumi risinās gluži kā meksikāņu seriālā - viņas draudzene ir izveidojusi viltus profilu, kurā, izmantojot svešu bildi un vārdu Signe, sarakstās ar Magones kavalieri Toļiku.

Brīdī, kad viņa saņem no Toļika lielus uzmanības apliecinājumus, Magone kļūst patiesi satriekta. Dienas noslēgumā draudzenei ir sarunāts randiņš ar kavalieri - viņš Signi uzaicinājis uz ātrās ēdināšanas restorānu. Abas nolemj doties kopā, lai viltnieku pieķertu melos arī klātienē.

Gatavojoties vakara iznācienam, Magone ieradusies pie frizieres, lai tiktu pie svaiga matu krāsojuma un frizūras. Kamēr šova zvaigzne tiek pucēta, abas ar draudzeni Ilvu apspriež esošo situāciju ar Toļiku. Ilva atklāj, ka Toļiks, sarakstoties ar viņu, izmanto vārdu Andris, tāpēc abas sāk prātot - kas īsti ir šis vīrietis?

“Viņš varēja atnākt uz noslēguma randiņu un izrunāt, pateikt, ka negrib līst manās problēmās vai audzināt manus bērnus. Bet kāpēc ir jāčakarē otrs cilvēks?” sašutusi ir Magone. “Mani pasūta, “aizlido uz Vāciju”, bet tajā pat laikā viņš čato ar Signīti un ir gatavs doties randiņā!”

Izrādās, ka Toļiks sūtījis Magones draudzenei ne tikai ziņas, bet arī foto ar savām kājām. Nez, ko tas nozīmē?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas