Policijas iecirkni ASV apsēdušas "salietojušās” žurkas

Portāls nra.lv 16.marts, 16:30
 
Pixabay
Vietām arī Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV) likumsargi ir spiesti strādāt ilgstoši neremontētās ēkās, kā rezultātā kādā Ņūorleānas policijas iecirknī žurkas ir iekļuvušas pierādījumu telpā un apēdušas krietnu daudzumu konfiscētas marihuānas.

"Ņūorleānas policijas departamenta novecojošie biroji ir tik noplicināti un kaitēkļu inficēti, ka dzīvniekiem izdevās iekļūt pierādījumu telpā,” apgalvo policijas priekšniece Anne Kirkpatrika.

"Žurkas ēd konfiscēto marihuānu, viņas visas ir salietojušās," Kirkpatrika trešdien sacīja pilsētas domes deputātiem. "Netīrība ir ārpus robežām," viņa piebilda.

Uz virsnieku galdiem ir atrasti žurku izkārnījumi, sacīja Kirkpatrika, piebilstot, ka ēku, kurā departaments atrodas kopš 1968. gada, ir pārņēmis pelējums un tarakāni.

Rons Harisons, kaitēkļu apkarošanas uzņēmuma ”Orkin Pest Control” direktors, komentējot notikušo, sacīja, ka iepriekš nav dzirdējis par žurkām, kas ēstu marihuānu, tomēr attiecībā uz tās iedarbību viņš sacīja, ka žurkas varētu "izjust tādas pašas sekas kā cilvēki”.

"Pēc izpratnes par žurku bioloģiju un to, ka tā ir nedaudz līdzīga kā mums, es domāju, ka, pamatojoties uz uzņemto daudzumu vai koncentrāciju, efekts varētu būt līdzīgs tam, ko piedzīvo cilvēki," sacīja Harisons.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:32

Jaunākās diskusijas