Elīna Maligina sirgst ar nopietnu kaiti

tautaruna.lv 19.janvāris, 2:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Multimāksliniece Elīna Maligina sarunā ar aktieri Mārtiņu Poču atminas laikus, kad abi no agra rīta līdz vēlam vakaram strādājuši teātrī un nav pat redzējuši dienasgaismu. Intensīvais darba grafiks atstāja iespaidu arī uz Elīnas veselības stāvokli un viņai konstatēja veģetatīvo distoniju. Kā viņa ar šo slimību sadzīvo šodien?

Piedaloties šovā “Slavenības. Bez filtra” multimāksliniece Elīna Maligina atklāja savas dzīves drūmākos notikumos, ļaujoties televīzijas skatītājiem viņu iepazīt tuvāk. Vienā no filmēšanas dienām, viņa laiku pavadīja ar savu bijušo kursa biedru, pasākumu vadītāju un aktieri Mārtiņu Poču. Sarunas laikā viņa dalījās par notikumiem, kas risinājās teātra laikā, kā viens no tādiem veselības problēmas, veģetatīvā distonija. Šobrīd māksliniece ar to tiek galā, atklājot savus paņēmienus.

Tas kas saistās ar veselību un ar tām panikām, tur ir milzu darbs izdarīts. Ar to laikam nekad nevar pateikt, ka tu esi ticis galā. Es daru viss kaut ko - gan meditēju, gan sportoju.

Uz Poča jautājumu, vai viņa būtu gatava atgriezties teātrī, aktrise ir šaubu pilna, jo tieši teātris un garās mēģinājuma stundas bija viens no iemesliem veselības pasliktināšanai.

Vai es gribētu tur pavadīt visus tos mēnešu, tajā kastē, es nezinu!

Iepriekš jau tika ziņots, ka šovs “Slavenības. Bez filtra” rudenī noslēdza savu devīto sezonu, šova veidotāji šobrīd atklāj vien to, ka jaunā sezona pie skatītājiem nonāks 22. janvārī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:49

Jaunākās diskusijas