"Uz to taču var zīmolu būvēt!"; soctīklos pasviež ideju, kā Latviju uz zaļa zara dabūt

tautaruna.lv 19.janvāris, 15:15
 
Mārtiņš Zilgalvis/f64
TOP, kurā apkopotas valstis ar gardākajām un negaršīgākajām nacionālajām virtuvēm, Latvija ierindota gauži bēdīgā vietā un atzīta par valsti, kur nacionālā virtuve ir teju vai neēdama. Latviešiem šis TOP ir iedūris kā duncis sirdī, tāpēc aktīvi tiek meklēti veidi kā defektu pārvērst par efektu.

Ieraksts mikroblogošanas vietnē "X": "Negaršīgākā virtuve Eiropā - uz to taču var zīmolu būvēt! Smalkie un pareizie pasaulē ir štāpeļiem, bet, lūk rebeli, kas ēd savus sklandu raušus un uzdzer melno balzamu - tas ir ekskluzīvi."

Komentētāji gan negrib piekrist, ka latviešu ēdieni ir negaršīgi: "Šur tur pasaulē būts,bet es varu teikt-nekur nav tik labi kā mājās. Slavenās itāļu picas mēs sitam pušu, franču vardes un sīpolu zupas mākam izcilāk pagatavot nekā viņi. Mēs šo gadu laikā esam " izlepuši" un baudām tiešām gardu un bagātīgu ēdienu, kamēr IT smalkā resto polenta"

"Atbrauciet uz Latviju un nobaudiet to, ko viena aptauja nosauca par vienu no negaršīgākajām virtuvēm Eiropā!"

"Par zviedru pūdēto siļķi Surströmming maz no mūsējiem ir sajūsmā, bet viņi pārdod tās simtiem tūkstošu bundžiņu katru gadu."

"Šis tituls patiesi radīja izbrīnu. Man te viens bagāts pasauli redzējis itāļu gurmāns, ik reiz, kad atbrauc uz LV, bezgalīgi slavē LV gardos ēdienus un labos restorānus, daudz baudījis un novērtējis. Un še tev… negaršīgākā virtuve"

"Hedonisma pārņemtajai pasaulei negaršīgākā virtuve pasaulē kļūst par eksotiku. Eļļā pārcepti kukaiņi ir nieks! Tieši pretēji - mišelin zvaigznes ir jāaizliedz Latvijā. Attīstāma doma. Nav jāpārdodas nekam."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas