Slavens modes nams atsakās pārdot preces Filipam Kirkorovam Putina atbalsta dēļ

tautaruna.lv 19.janvāris, 3:00
 
EPA/Scanpix/LETA
Pasaulslavenais modes nams Balenciaga atteicies pārdot savas preces krievu dziedātājam Filipam Kirkorovam, kurs atbalsta prezidentu Vladimiru Putinu, raksta TSN.

Par to Kirkorovs, kurš atbalsta karu Ukrainā, pastāstīja vienam no propagandas YouTube kanāliem. Viņš sacīja, ka visi zīmoli viņu vienmēr gaida "ar atplestām rokām".

Bet kādu dienu Balenciaga pārstāvis piezvanīja Kirkorova stilistam un teica, ka mākslinieks ir viņu melnajā sarakstā. Un viņi nekalpos māksliniekam, kurš atbalsta Putina asiņaino politiku un karu Ukrainā.

“Visi zina, ka es ļoti, tā teikt, aizraujos ar modi. Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Balmain - visi mani vienmēr gaida atplestām rokām. Es esmu tāds klients, kuram patiešām rūp tas, ko viņš valkā. Šorīt esmu jau trīs reizes pārģērbies... Pēkšņi kādā brīdī mans stilists saņem zvanu no Monako no Balenciaga: “Mēs vairs nevaram pārdot lietas Filipam Kirkorovam, jo ​​viņš atbalsta režīmu un prezidentu,” - sūdzējās Kirkorovs.

Filips arī pastāstīja, ka ar drauga starpniecību ASV mēģinājis nopirkt preci no Balenciaga, lai pārbaudītu, vai tiešām ir melnajā sarakstā:

“Es piezvanīju savam draugam uz ASV un palūdzu, lai viņš pamēģina Balenciaga uz mana vārda nopirkt drēbes, un viņi viņam atteica. No Francijas biroja atnāca vēstule, kas aizliedz man pārdot lietas. Viņi paskaidroja, ka tas ir tāpēc, ka es dzīvoju Krievijā un atbalstu savu prezidentu,” saka Kirkorovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas