"Pašiznīcināšanās"; ko latviešu astrologs paredz Putinam novembrī?

tautaruna.lv 20.novembris 2023, 1:00
 
Reuters/Scanpix/LETA
Astrologs Valters Šulcs apjomīgā materiālā "Putina noriets" prognozē Krievijas prezidenta Valdimira Putina tuvāko nākotni.
Astrologs raksta par dažādām situācijām, saspīlējumiem un problēmām novembrī, kas var " iedarbināt graujošas sekas pašam Putinam".

"Novembrī, var sekot sasteigts vai forsēts lēmums/darbība, kura var izvērsties par nepatīkamu pagriezienu, kad no otra tiek prasīts pārāk daudz, un tādā agresīvā manierē. Es neteiktu, ka šis solās būt liels un nozīmīgs brīdis, bet tas var izpausties kā kaut kādu iepriekš gatavotu piedāvājumu kulminācija.

Tā kā šai situācijai seko nākamā spriedzes situācija, kuras izpausme ir pārāk agresīva sevis izpausme savu mērķu vārdā, kam pēc tam var sekot problēmas un sarežģījumi ar varas vai autoritātes noturēšanu, tad domāju, ka šie piedāvājumi tiks noraidīti vai neizdosies tos realizēt.

Tas tādejādi var izraisīt nākamo vai eskalēt jau esošo sakarsēto situāciju, kas tālāk var iedarbināt graujošas sekas pašam Putinam. To varētu raksturot kā tādu pašiznīcināšanās režīmu.

Neskatoties uz to, ka Krievijā jau no seniem laikiem ir plaisa starp tautu un varu, šeit tā plaisa un šķelšanās starp Putinu un viņa tautiešiem var izpausties intensīvāk," raksta astrologs.

Viņš arī piebilst, ka grūti konkrēti pateikt kādas sekas būs pēc šī perioda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:56

Jaunākās diskusijas