"Viena brigāde konstatē avāriju, otra brigāde remontē, trešā pabeidz"; neskaidrības par komunālo dienestu darbu

tautaruna.lv 20.novembris 2023, 10:15
 
pixabay.com
Neapskaužamā situācijā nonāk cilvēki, ja dzīvokļos pēkšņi saplīst komunikācijas, tai skaitā ūdensvada caurules. Izrādās, ka šādā situācijā avārijas dienestus nav vērts saukt, ja vien situācija nav kritiska.

Ieraksts mikroblogošanas vietnē "X: "Uzvilkos. Dzīvoklī tek stāvvads, ne daudz, bet tomēr. Izsaucu avārijas brigādi, džeki tikai noslēdza ūdens padevi. Jo viņiem neesot metināmo aparāta un neesot hamutu. Pii velna, vai tiešām avārijas brigādes darbs ir tikai noslēgt ūdeni? "

Komentētāji nemaz nejūtas pārsteigti, jo daudziem ir sanācis vēl sliktāk: "O, nav nemaz tik slikti. Pie manis Rīgas namu pārvaldnieka avārijas brigāde atbrauca nākošā dienā, kad ar strūklaku bija izlijis pilnīgi viss melnais apkures ūdens."

"Tas normāli.. viena brigāde konstatē avāriju, otra brigāde remontē, trešā pabeidz."

"Tad jau mums paveicās. Jo atbrauca pēc 34 minūtēm un sataisīja 20 min.laikā. Bet kad ūdens ar augsta spiediena strūklu gāzās dzīvoklī un šahtā, tad gan tas nelikās ātri."

"Tad varbūt vari pateikt, lai noslēgtu ūdeni, kas parasti ir visos avārijas gadījumos, nepieciešami 3 vai 4 cilvēku brigade un mikroautobus?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas