Cilvēki grib zināt, no kurienes Uģim Kuģim ir "piķis visiem tiem "outdoor" apģērbu brendiem""

tautaruna.lv 20.novembris 2023, 5:00
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Viena no TV šova "Ģimene burkā" varoņiem ir Uģa Kuģa ģimene. Zinot, ka Uģis Kuģis nestrādā algotu darbu, TV šova skatītājiem rodas jautājums: no kā viņi pārtiek un kur dabū naudu dārgajiem apģērbiem, apaviem un gadžetiem, tostarp "Apple" planšetēm, telefoniem un datoriem.

Ieraksts sociālajā vietnē "X": "Es gribu zināt,no kurienes Uģim Kuģim ir piķis visiem tiem outdoor apģērbu brendiem - "Patagonia", "Fjallraven" u.c. Jā,man ļoti skauž, ka es nespēju nolikt 149 eiro par flīsa jaku!"

Arī komentētājiem ir vairāk jautājumu nekā atbilžu: "Kopš mamma skatās latviešu televīziju, man pārāk bieži tiek jautāts par Uģi Kuģi un kā viņš var atļauties to visu. Un es tiešām nezinu. Izskatās, ka šis jautājums nodarbina daudzus"

"Es kaut kad pandēmijā skatījos un atceros, ka viņš teica,ka nestrādā un krišna visu nodrošinot. Šodien fonā ieslēdzu un bāc - priekš bezdarbnieks - tīri tā neko."

"Diez vai, ka mega daudz maksā par dalību. Bet es gribu zināt, ko es dzīvē daru nepareizi. Kuģim ir "Patagonia" jaka, ir auto. Algots darbs viņam neesot. Man ir darbs, bet nav auto un nav "Patagonia" jakas."

"Man draudzene atsūtīja video, kur tiek šķiroti viņa apavi. Mans pirmais jautājums - vai tad viņi neievēro askēzi?"

"Šajos šovos maksā ļoti labi. Nu varbūt tāda burka kā Magone neko nesaprot un saņem mazāk kā citi, bet tāpat neslikti, bet kurš saprot, ko pārdod (tobiš, savu privāto dzīvi visas valsts priekšā), var paprasīt daudz un daudz viņiem arī samaksā, jo šovs ejošs."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas