Tirgošanā izlikta sarkano mušmiru ziede

tautaruna.lv 20.novembris 2023, 17:45
 
pixabay.com
Vasaras otrā pusē šur un tur manīti sludinājumi, ka iepērk gan svaigas, gan kaltētas sarkano mušmiru galviņas. Tagad zinām, kas no tām tiek gatavots.

Kāda sieviete, ieraugot pārdošanā izlikto ziedi, kuras sastāvā ir sarkanās mušmires, mikroblogošanas vietnē "X" jautā: "Šis ir legit? Autore šo iesaka Muskuļu, saišu, kaulu sāpēm. Savilktām sprandām, sāpošām mugurām, krustiem utt. Grūti dzīstošiem ādas bojājumiem. Teju brīnumlīdzeklis."

Komentētāji nebūt nav noliedzoša nostāja, jo daudzi zina, ka cilvēki šādus brīnumlīdzekļus lieto, paši gatavo un mušmires pat graužot svaigas tieši mežā.

"Visas labas vērtīgas sastāvdaļas, bet kam to visu vajadzēja sabāzt vienā ziedē nesaprotu... PS. mušmires vērtīgākas ir iekšķīgi lietojot... PSS. ir iespēja dabūt šoruden Latvijas mežos lasītu pulveri lētāk nekā veikalā "

"Cik es pēdējā laikā intresējos par sarkano mušmiri, vajadzētu palīdzēt. Tā neārstē, sāpes mazina tikai. Tā ka nav brīnumlīdzeklis, drīzāk pretsāpnieka aizvietotājs."

"Man bija viens pacients, kurš apzvērēja, ka iemesls, kāpēc viņa prostatas vēzis tik labi padodas ārstēšanai, ir tas, ka viņš uzturā katru dienu lieto mušmiru uzlējumu."

"Zinām gan, kas tās sarkanās sarkanās mušmires par brīnumlīdzekli... Dažs vasarā iet mežā un svaigas grauž, dažs nes mājā un spirtā balzamē. Dažs redz caur ādu uzņem... Interesanti, pēc būtības caur ādu efektam jābūt lielākam..."

"Draudzenes mamma, pati lasa,kaltē un sablenderē pūlverī. Saka, ka palīdz visam arī bezmiegam un stresam."

"Varat ņirgt, bet es akurāt šo gribēju pasūtīt, vīram,protams Ja smērē ārīgi, tad neredzu problēmu. Un fun fact-es tās mušmires šogad lasīju vienam uzpircējam, kaltē un eksportē uz Kanādu. Svaigas mušmires 1kg svara gāja uz 25 eur kg"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas