Kādu nākotni savam dēlam iztēlojusies Natālija Tumševica?

tautaruna.lv 1.septembris 2023, 11:30
 
Natālija Tumševica / Foto: Ilze Zvēra/F64
Natālija Tumševica ar vīru devušies pastaigā pa Jomas ielu un apspriež arī mazuļa nākotni. Viņi dalās pārdomās, vai ir pareizi izlemt bērna nākotni un hobijus, lai gan abi droši zina, ka mazais Daniels spēlēs tenisu, tieši tāpat kā to dara abi vecāki.

Šovā “Slavenības. Bez filtra” savu dzīvi kameru priekšā jau divas nedēļas atspoguļo tenisiste, dziedātāja un pasākumu organizatore Natālija Tumševica, kas vasaras sākumā atklāti paziņoja, ka ir mamma gandrīz gadus vecajam dēliņam Danielam. Pavadot laiku ar savu ģimeni, viņa sāk prātot, kādu nākotni ir iztēlojusies savam dēlam un ar ko viņam būtu jānodarbojas, savs viedoklis ir arī viņas vīram.

Natālijas vīrs, kura identitāti viņa plašākai publikai neatklāj, vien norāda, ka viņš esot no Kipras, atzīst, ka piespiest savu dēlu negrasās ne uz ko.

Man šķiet nepareizi bērnam piespiest kaut ko darīt, ko viņš nevēlas. Ja mums patīk teniss, un mēs visu dienu to spēlējam.

Taču viņai ir citas domas, un uzskata, ka teniss dēla dzīvē noteikti būs, jo viņam tas esot iedzimts.

“Es domāju, ka Danielam noteikti patiks teniss, jo viņš kopš bērnības redz kā vecāki un vecvecāki spēlē. Es nezinu vai viņš to darīs profesionāli vai nē, to mēs redzēsim, bet to, ka viņš mīlēs šo sporta veidu, tas noteikti notiks.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:37

Jaunākās diskusijas