VIDEO. Pārvērtību šova dalībniecei friziere reiz alkohola reibumā nosvilinājusi matus

tautaruna.lv 1.septembris 2023, 10:30
 
Pixabay.com
Modes un pārvērtību šovs “Stila patruļas" jau šovakar uzsāks savu trešo sezona. Kā vēsta veidotāji, šīs sezonas jaunums ir došanās ārpus Rīgas, meklējot stila pārkāpējus Latvijas reģionos. Pirmajā raidījumā stiliste Una Bernatoviča dosies uz gleznaino Kuldīgu, kur cilvēciskām pārvērtībām iedvesmos ainavu arhitekti un nutricioloģi Aigu. Sievietei ir pavisam interesants stāsts par savu frizieri, kura nosvilināja viņai matus.

Ar pavisam amizantu stāstu, sāksies pārvērtību šova “Stila patruļa” trešā sezona. Pārvērtībām ir piekritusi Aiga no Kuldīgas, kuru gatavojas aklajam randiņam. Sēžot profesionāla friziera krēslā, viņa atklāj, kādu savdabīgu stāstu par savu pieredzi jaunībā, kad viņai tika izdedzināti mati.

Kad man bija pusaudžu laiks, vēlējos sev ilgviļņus. Kādas ballītes laikā, kad mājās atradās friziere, izlēmām šo nokārtot. Friziere bija vieglā alkohola reibumā un viņa ilgviļņus noturēja mazliet par ilgu, pēc tam viņa izdomāja izmantot difūzeri, kas tajā laikā bija ļoti liels retums.

Šāds pagātnes notikums sāpīgi ir bojājis Aigas matus, tāpēc friziere, aicina pārdomāt savus lēmumus un ja ir vēlmes mainīt matu struktūru vērsties pie speciālista!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas