Aktieris Edgars Pujāts atklāti par kļūdām, kādas pieļāvis attiecībās

tautaruna.lv 22.augusts 2023, 17:30
 
Edgars Pujāts / Foto: Gints Ivuškāns/F64
Katrīne kopā ar šovu “Slavenības. Bez filtra” ir devusies uz Liepāju, lai satiktu talantīgo aktieri un sešu bērnu tēvu - Edgaru Pujātu. Edgars atzīstas, ka audzināt bērnu pirms 30 gadiem un tagad, mēnesi veco mazuli, ir pilnīgi divi dažādi laikmeti. Pieaugot mainās vērtību sistēma, kurā šobrīd prioritāte ir ģimene.

Liepājas teātra dziedošais aktieris Edgars Pujāts pirms nepilna mēneša kļuva par tēvu savam sestajam bērnam. Kopā ar sievu Martu viņam ir četri kopīgie bērni - Rojs Kristers, Marks Eliots, Elodia Greisa un jaunākais Kajs Eidens. No iepriekšējām attiecībām viņam ir divi pieauguši dēli Kristaps un Madars.

Atskatoties uz pirmo dēlu nākšanu pasaulē un audzināšanas metodēm tajā laikā, Edgars atzīstas, ka veltījis maz laika saviem bērniem, jo bijušas citas vērtības.

Tagad man ir vairāk laika, to es pats vienkārši esmu sapratis. Tad kad Kristapiņš auga, es tikko biju beidzis studijas, mēs bijām tik jauni, nepieredzējuši, un teātris, bohēma. Tās uzmanības bija tik maz, un tas arī atsaucās uz kādām ģimenes lietām.

Vairāk par Edgara sajūtām tēva lomās un kādas kļūdas viņš ir pieļāvis attiecības skaties jau šovakar 20.30 jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:28

Jaunākās diskusijas