Cilvēki šausminās par taksometru cenām; "Es uz Londonu pavasarī lētāk aizlidoju"

tautaruna.lv 22.augusts 2023, 15:15
 
Romāns Kokšarovs/f64
Sašutuma vētru "X" izraisījis foto, kas parāda cik izmaksā taksometrs, lai no lidostas "Rīga" nokļūtu Vecrīgā, jāšķiras no 46 eiro.

Ieraksts "X": "Nolīgšana 6 eiro un 4 eiro par katru km. Šāds vēl nebija redzēts. Ceru, ka lidosta Rīga vadībai kādreiz vajadzēs taksi un būs tikai šāds tarifs pieejams."

Komentētāji dusmīgi: "Šādu tarifu redzēju uz citas mašīnas un visu ceļu līdz mājām domāju, vai tiešām kāds arī brauc pa to ciparu…"

"Lidosta - Vecrīga ir 10km. Tie ir 46 eur par braucienu. Es uz Londonu pavasarī lētāk aizlidoju. Kosmonauti jopcik."

"Lidostas Rīga vadība var to drotu ari nopirkt uz vienu braucienu un nodot šrotā pēc tam. Citi var aizstaigāt līdz 22. ekskursiju busam, par 1.50 eur var aizkratīties uz centru. Tiesa gan, ne naktīs."

"Rīgas dome, "Rīgas satiksme", lidosta "Rīga", jums par mums visiem kauns nav? Viens siļķu mucā autobusa maršruts un takši labākajos krievijas tradīcijās. PSRS un 90' sen ir pagājuši. Un, lūdzu, tikai nevajag "būs railbaltika". Šitai otmazkai jau ir 10 gadu jubileja."

"Bet nav jua spiesta lieta tāda taksometra kāpt. Ir pieprasījums - ir piedāvājums. Es tādu taksistu sūtītu pie Maskavas kuģa un ietu tālāk."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas