Leģendāra televīzijas raidījuma vadītāja atklāj savu pretnovecošanās noslēpumu

tautaruna.lv 31.jūlijs 2023, 3:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Populāra Spānijas televīzijas raidījuma vadītāja Elza Anka savos 57 gados izskatās satriecoši. Kā izrādās, tas ir pateicoties kādam īpašam trikam, beidzot zvaigzne vairs nebaidās atklāt sava apburošā izskata "noslēpumu", vēsta "Daily Star".

Elza Anka, kura ir leģendāra Spānijas televīzijas personība, atklājusi, kā viņai kameru priekšā izdodās izskatīties satriecoši un jauneklīgi, radot nopietnu konkurenci gados jaunākām raidījumu vadītājām.

Kā izrādas, tad viņas satriecoši jauneklīgā izskata noslēpums slēpjas tehnoloģijās.

Raidījumu vadītāja ļāvusi veikt ķirurgisku manipulāciju, lai viņas ķermenī ievietotu mikročipu. Izrādās, tad nelielais mikročips viņai palīdz izskatīties jauneklīgāk, jo izdala organismā estrogēnu. Estrogēns ir dzimumhormons. Tas ir galvenais sieviešu dzimumhormons.

TV zvaigzne atklāj, ka viņas ķermenī ievietotais mikročips ir aptuveni rīsa grauda lielumā un izdala precīzu estrogēna daudzumu, kas viņai nepieciešams katru dienu. Pirmās izmaiņas ķermenī viņa pamanījusi jau 15 dienas pēc mikročipa implantēšanas. Šobrīd viņa atzīst, ka ir manāmi samazinājušās grumbiņas, pateicoties šim trikam.

Kā atklāj ārsts Ivans Manero, kurš veic šādas procedūras pacientiem, tad čips ir kā tablete. Tā galvenā atšķirība ir tāda, ka čips, kas satur hormonus, tiek ievietots zem ādas. Tiek uzskatīts, ka šāds mikročips organismā var darboties līdz sešiem mēnešiem un šāda procedūra izmaksā 350 britu mārciņas.

Barselonā dzimusī zvaigzne pirmo reizi televīzijas ekrānos parādījās 1986. gadā. 2003. gadā viņa piedalījās šova "Izdzīvotājs" spāņu versijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas