"Pilnīga maģija"; cilvēki šokā, ka nedēļas laikā neviens "nenospēra" nepieslēgtu velosipēdu

tautaruna.lv 31.jūlijs 2023, 4:30
 
pixabay.com
Ikdienas skrējienā veikalos, kafejnīcās, pludmalēs un citur ne vienam vien ir gadījies aizmirst cimdus, brilles, lietussargus un dažādas citas lietas. Visbiežāk pat neiedomājamies lietas meklēt, jo automātiski pieņemam, ka mantu kāds jau ir sev paņēmis, it īpaši tad, ja šī lieta ir pietiekami vērtīga.

Taču dzīvē mēdz būt izņēmumi un lietas sagaida savus īpašniekus. Ar ļoti pozitīvu ziņu sieviete dalījusies "Twitter": "Diezgan maģiski jau šķita tas, ka nedēļu pēc meitas peldkostīma atstāšanas Jūrmalā, mēs to atradām turpat. Bet kā lai nosauc to, ka vīrs uz nedēļu aizmirsa NEPIESLĒGTU riteni Grīziņā un šodien to tur atrada ar visu bērnu sēdeklīti + ķiveri?" "Izrādās, ka superdrošā rajonā dzīvojam."

Komentētāji: "Ha! Un šorīt Orto divas sievietes tieši runāja, ka nekur nevar atstāt riteni bez ķēdēšanas. Pat tad, ja kameras ir tuvumā. Nop! Izrādās, ka var "

"Bolderājas karjerā pagājušajā gadā gan aizmirsām vakarā pēc slaucīšanās dvieļus, nākamajā dienā ap pusdienlaiku to jau vairāk tur nebija"

"Jums ir neredzamības apmetnis no Harija Potera? Atzīstaties! Tiešām magic!"

"Es netīšām atstāju iedarbinātu auto uz ielas stāvvietā. Uz 2 vai 3 stundām. Auto ļoti klusi darbojas, laikam zagļi nepiefiksēja. Es gandrīz trieku ķēru, kad sapratu, ka atslēgas nav, ejot prom no salona (neatceros, masāža vai frizētava). Un auto aiz ielas stūra mierīgi stāv."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas