Piepildījies vēl viens Nostradama pareģojums

tautaruna.lv 31.jūlijs 2023, 5:00
 
Charles Walker / TopFoto/Scanpix/Leta
Šķiet, ka šogad ir piepildījies vēl viens franču astrologa Mišela de Nostradama pareģojums, vēsta "Daily Star".

Nostradams prognozēja, ka 2023. gadā Eiropā plosīsies karstuma vilnis.

Lai arī šī vasara Latvijā nav tik karasta kā ierasti, tomēr daudzviet Eiropā termometra stabiņš pakāpies līdz +40 grādu atzīmei.

Nostradams pareģoja, ka tieši šogad, 2023. gadā, pastāv liela iespēja, ka Eiropā varētu krist karstuma rekordi. Kā jau iepriekš vēstījām, tad dažviet Eiropā valda karstums līdz +44 grādiem.

Pareģis savā grāmatā rakstījis: "Saule apdedzinās mirdzošo jūru: Melnās jūras zivis vārīsies dzīvas. [...]." Viņš pareģoja, ka lielā svelme skars īpaši divas vietas - Rodas salu un Dženovu. Rodas sala, Grieķijā, ir viena no tām Eiropas vietām, kuru ir skārusi pamatīgā svelme. Tāpat arī Dženovu, Itālijā.

Pašreizējais Eiropas karstuma rekords ir +48,8 grādi. Tas 2021. gadā tika uzstādīts Sardīnijā. Tomēr sinoptiķi prognozē, ka drīzumā Eiropā šis rekords varētu atkārtoties.

Nostradama slavenajā grāmatā "Les Prophéties", kas izdota gandrīz pirms 500 gadiem, iekļauti neskaitāmi nākotnes pareģojumi. Daļa no tiem neticamā kārtā tiešām ir piepildījušies, tostarp viņš pareģoja Francijas revolūciju, Ādolfa Hitlera nekrietnos darbus un atombumbu nomešanu Japānā. Pavisam nesen, 2022. gadā, piepildījās vēl viens no viņa pareģojumiem - mūžībā devās Lielbritānijas karaliene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas