Par ko karaliskā ģimene sarunājās kronēšanas laikā? Vājdzirdīga sieviete to atšifrē pēc lūpu kustībām

tautaruna.lv 13.maijs 2023, 12:30
 
SCANPIX/Dutch Press Photo/Cover Images
Kristīna Kalvoja apguvusi prasmi lasīt no lūpām vājdzirdības dēļ. Populārāja vietnē Tik-Tok viņa dalījās ar savu versiju par to, ko karaliskā ģimene viens otram teica 6. maijā notikušajā karaļa Čārlza III kronēšanas laikā, vēsta mirror.co.uk.

Uz karalisko ģimeni varam paraudzīties jaunā gaismā, saprotot, ka arī viņi ir tikai cilvēki. Kristīna ar saviem Tik-Tok sekotājiem dalās ar versiju par karaļa un Kamillas sarunas atšifrējumu, kad viņi gaidīja karietē, ierodoties abatijā. Viņa apgalvo, ka topošais karalis teicis: “Diezgan neticami - tas aizņem visu šo laiku. Un es esmu apbēdināts, jo es tikai sēžu šeit… Un es kļūstu vecāks. Jā.”

Atklājās arī Velsas princeses Keitas jaukie mēģinājumi nomierināt dēlu, princi Luisu, kā arī bērna uzjautrinošie saucieni, kad Luiss, braucot karietē, kliedz: “Ko tu kliedz? Ko tu kliedz?” ļaužu pūlim, kad kariete dodas uz Bekingemas pili.

Tikmēr klipā, kurā Keita tērzēja ar Edinburgas hercogieni Sofiju ģimenes tradicionālās parādīšanās laikā uz balkona, Kristīnai šķiet, ka Keita jautā, vai kameras ir “mums” vai jāgaida “līdz lidmašīnas pabrauks garām”.

Kristīna skaidro, ka Keita pēc tam pievēršas sajūsminātajam princim Luisam, kurš ir redzams vicinot rokas, un ka viņa saka: “Klausies, Luiss, beidz rādīt šādas kustības, lūdzu. Prātīgāk ar rokām, lūdzu.”

Vājdzirdzīgās sievietes Tik-Tok video ir miljoniem skatījumu. Kristīna skaidro: “Lūpu lasīšana ir prasme, ko esmu spodrinājusi pēdejos 25 gadus.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas