Mārtiņa Bondara sieva vērtē topošos māksliniekus

tautaruna.lv 13.maijs 2023, 22:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Ieva Bondare pēdējos dzīves gadus ir māksliniece, radot jaunas gleznas, kā arī pēc tam tās izstādot galerijās, un pārdodot tiem, kam interesē viņas jaunatklātais talants mākslas prasīgajā pasaulē.

Latvijā plašāku atpazīstamību Ieva Bondare gan izpelnījās pirms vairākiem gadiem, kad, piedaloties skaistumkonkursos, latviete plūca laurus, iegūstot titulu: "Misis Latvija 1997" un jau pēc gada - "Misis Globe 1998". Tāpat arī vērienību sabiedrībā ir nopelnījusi, esot līdzās savam vīram Mārtiņam Bondaram, kurš ilgus gadus bija Saeimas deputāts. Taču patlaban Ieva Bondare sevi pierāda radoši. Precīzāk - mākslā. Turklāt nonākšana žūrijas kurpēs to tikai apliecina no jauna.

Pagodināta, pārsteigta, priecīga un no sirds pateicīga par iespēju vērtēt gandrīz 1000 bērnu zīmējumus. Milzīga atbildība. Tradicionāli Olimpisko dienu ietvaros, Latvijas Olimpiskā komiteja, organizē zīmējumu un eseju konkursu. Tēma šogad - "Es esmu sportiņā". No visas sirds pateicīga visiem bērniem, kuri piedalījās, un dziļa cieņa visiem mākslas skolotājiem un audzinātājiem par mākslas mācīšanu un to nozīmi, un vērtību.
View this post on Instagram

A post shared by Ieva Bondare (@ievabondare)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas