Pēc pazušanas no Krievijas TV ekrāniem Dmitrijs Nagijevs sāk runāt

tautaruna.lv 13.maijs 2023, 1:30
 
Tass/Scanpix/LETA
Gandrīz desmit gadus Krievijas TV zvaigzne un aktieris Dmitrijs Nagijevs vadīja šovu Balss, taču pagājušā gada martā viņš paziņoja par radošo pārtraukumu karjerā. Kopš tā laika viņš nav atgriezies TV ēterā.

Dmitrijs ēterā nav redzams jau vairāk nekā gadu: 2022. gada februārī viņš aizgāja no Krievijas Pirmā kanāla, paziņojot, ka paņem pauzi. Šo informāciju apstiprināja producents Jurijs Aksjuta. Viņš atzīmēja, ka televīzijas raidījumu vadītājam tika dota iespēja atpūsties un atgūt spēkus.

Kāpēc Nagijevs to izdarīja? Atbilde ir acīmredzama. TV zvaigzne tieši nenosodīja Krievijas karu Ukrainā, bet darīja to ar dažādām frāzēm "caur puķēm".

Nagijevs ir noraizējies par Ukrainā notiekošo, taču viņš cenšas šo laiku uztvert filozofiski. TV vadītājs atzīmē, ka agrāk viņam bieži nācās sēdēt bez darba, un tas viņam iemācīja pazemību. Par to aktieris runā jaunajā intervijā Men Today.

"Mācieties gaidīt, bet ar ļoti skaidru mērķi un ticību, ka izdosies. Un arī strādāt. Pat tad, kad man nebija piedāvājumu, es turpināju ticēt, klusi rāpties augšā no cerēt, ka kādreiz tas noderēs," atzina Dmitrijs.

Viņš norādīja, ka tādā brīdī galvenais ir neapskaust veiksmīgākus kolēģus un saprast vienu vienkāršu patiesību: "Ja kādam ir labāks darbs par tavējo, viņš šodien vienkārši ir labāks par tevi."

Nagijevs nekomentēja aiziešanu no šova Balss. Bet tajā pašā laikā viņš vairākas reizes sociālajos tīklos publicēja melnbaltus fotoattēlus un video, kuru dēļ fani secināja, ka Nagijevam ir emocionāla rakstura problēmas.

Tā jaunajā intervijā aktieris runāja arī par depresiju. Viņš neatklāja, kad saskārās ar šo stāvokli, taču deva mājienu, ka viņam tas ir zināms. "Jebkurš depresīvs stāvoklis ir nejauks. Es to zinu, un, ja esmu brīdināts, tad bruņots. Un es arī zinu, ka, iespējams, nekas nav labāks par šo sekundi jūsu dzīvē. Tāpēc izbaudiet to īpaši," piebilda Nagijevs.

Šovmenim vislabāk patīk tikt galā ar grūtībām, veltot sevi darbam. Tā Nagijevs jau uzsācis filmēšanos vairākos projektos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas