Tviteristi pukojas par kodu kalkulatoru izmēru - vieniem par mazu, otriem par lielu

tautaruna.lv 13.maijs 2023, 20:30
 
F64
Ir pietiekmai daudz cilvēku, kuri no visiem personas identifikācijas līdzekļiem par sev piemērotāko izvēlas kodu kalkulatoru. "Swedbank" klientiem tagad piedāvā liela izmēra kodu kalulatorus, kuri dažam labam izraisa sašutumu.

Sieviete savā "Twitter" kontā raksta: ""Swedbank" gatava sabiedrības novecošanai! Mazie kodu kalkulatori nav pieejami; tagad dod šādus. Cena arī kā mazam radio: 12 Eur. Un, nē, paldies, šis nav jautājums par smart ID."

Savukārt komentētājiem ir cits viedoklis: "Priecāties vajag. Mani tas miniatūrais reāli besī"

"Pag, Tu to kā sliktu lietu domā? Tas, ka tas kodu kalkulators ir milzīgs, taču ir perfekti. Mana mamma ar diezgan labu redzi ļoti jājas saprast, kas notiek ar to SEB mikrosūdu, šis būtu ideāli!"

"Vienkārši beigušies ir standarta kodu kalkulatori un šie ir jau sākotnēji paredzēti senioriem, kas kurn par mazajām pogām. Lai neapstatos darbi, ši ir kā alternatīva uz laiku. Piegādes no Vasco (ražotājs) arī nav ātras"

"Domāju, lielais ir ok, bet jābūt arī līdznēsājamajam mazam. Cena gan nemaz nav ok, bez tam lielos omēm jādod bez maksas/par simbolisku cenu, jo banka pati likvidēja bezmaksas kodu kartes, spiežot izvēlēties SmartID vai kalkulatoru. Un padarīt dzīvi atkarīgu no viedtālruņa arī nav īsti gudri."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas