Maksims Busels ver sava dzīvokļa durvis džeza cienītājiem

tautaruna.lv 13.maijs 2023, 23:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Viens no šī brīža pieprasītākajiem aktieriem ir Maksims Busels, kas sevi pierādījis - gan Latvijas teātrī, gan arī kino ekrānos, kas skar aizraujošus pašmāju seriālus, kā arī citus kino projektus ārpus Latvijas robežām. Toties aktiermāksla nav vienīgais talants, kas Buselam ir kabatā.

Aktieris ne reizi vien, rādot dažādas performances Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, ir apliecinājis savas muzikālās dotības. Iespējams tieši tas ir viens no iemesliem, kāpēc džeza lauciņš aktierim ir tik iecienīts, ka viņš vēlas ar to dalīties arī turpmāk. Šoreiz - privātos koncertos, atklājot vēl nezināmas šķautnes par sevi.

Tāpat zināms, ka Maksims Busels uzvarēja TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni 2022", kas pēc vairāku gadu pārtraukuma, atdzīvināja dejas mākslu. Tieši šis triumfs, visticamāk, ir vēris ne tikai aktierim jaunas durvis, bet arī jaunas uzdrīkstēšanās, kas aizvedušas līdz pat šim projektam - džeza koncertprogrammai.

Ja tev patīk baudīt džeza mūziku ar, piemēram, vīna glāzi rokā, tad ar prieku aicinu tevi 19., 20. un 21. maijā ciemos savā īpašajā dzīvoklī, Itālijas atmosfērā, kur es jums dziedāšu gan vecos, gan jaunos mīļākos hītus.
View this post on Instagram

A post shared by Maxim Busel (@maximbusel)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas