Solovejs: Putins Lieldienās veicis kārtējo "laimes rituālu"

tautaruna.lv 5.maijs 2023, 20:30
 
SCANPIX/EPA
Putins ir slims un turpina pievērsties okultiem rituāliem, lai glābtu savu dzīvību. Pēc krievu publicistu domām, pēdējais šāds rituāls noticis Lieldienās, raksta unian.net.

Krievu publicists Valērijs Solovejs sacījis, ka Krievijas diktators, pasliktinoties veselībai un turpinoties Ukrainas spēku pretuzbrukumam, turpina griezties pie dažādiem “zinošiem cilvēkiem” un veikt “laimes rituālus”.

Solovejs apgalvo, ka Putins “jūtas slikti, nekādas terapijas viņam nepalīdz”.

Intervijā publicists stāsta:

“Es domāju, ka ikviens cilvēks, kurš ir slimojis, ļoti labi atceras, ka tad, kad jūtaties slikti, viss koncentrējas vienā punktā. Šeit ir tikai viena doma - gribas justies labāk, bet viņam vajag parūpēties par savu drošību, savu diženumu, savu lielo misiju, kā no tā visa izkļūt...

Ja Ukrainas ofensīva izrādīsies ļoti veiksmīga... Ko tad?

Pēdējo reizi Lieldienu naktī no 15. uz 16. aprīļa mēģināja veikt ceremoniju. Bet tādu - civilizētu.Tas ir - nebija ne suņu, ne melna gaiļu vai melnas kazas. Tika veikts zināms veiksmes rituāls.

Tajā brīdī, kad Putina dubultnieks atradās Kristus Pestītāja katedrālē, īstais Putins piedalījās rituālā, kas ir okults rituāls savā būtībā, lai gan to veica kāds gandrīz kristīgs cilvēks. Viņam tādi patīk. Kā man teica kāds draugs - es būtu pārbijies, stāvot viņam blakus, kāda no viņa nāk smaka un kāds viņš izskatās.”

Ukrainas izlūkdienesti ir apstiprinājuši baumas, ka Krievijas prezidenta veselība ir ievērojami pasliktinājusies un viņu novēro labākie rietumu ārsti.

Krievijas opozīcija apgalvo, ka Vladimirs Putins jau pārvietojas ratiņkrēslā un lieto stimulantus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas