Tiesas priekšā atklājas "labās" auklītes baisā puse

tautaruna.lv 5.maijs 2023, 16:40
 
unsplash.com
Šarlīna Geila Kornegeja tika nolīgta par auklīti 13 gadus vecam zēnam. Viņas izturēšanās nemaz nav saistāma ar priekšzīmīgas aukles darībām, tāpēc šobrīd viņai ir jāstājas tiesas priekšā, vēsta "Daily Star".

Kā ziņo medijs, tad kāda ģimene no Lielbritānijas nolīga auklīti savam 13 gadus vecajam dēlam.

Neradot nekādas aizdomas vai sliktu priekšnojautu, ģimene izvēlējās par labu Šarlīnai.

Pavisam nesen atklājās aukles baisā puse. Kā policijai stāstīja cietušais zēns, tad viņš no aukles piedzīvojis ne tikai emocionālo, bet arī seksuālo vardarbību.

Šarlīna mazo zēnu piespieda valkāt kleitu un stāties dzimumattiecībās.

Cietušais zēns policijai atklāja, ka piedzīvojis uzbrukumu laikā, kad pašas Šarlīnas dēls atradies pavisam netālu, blakus istabā.

Tiesas dokumentos vēstīts, ka uzbrukums noticis 2021. gada jūlijā. Cietušajam zēnam iznākot no dušas, aukle lika viņam uzvilkt kleitu, sieviešu apakšveļu un kurpes. Pēcāk Šarlīna seksuāli uzmācās zēnam. Mazais zēns esot pretojies, taču Šarlīna viņu esot iebiedējusi un teikusi "izturies kā vīrietis". Viņa zēnam teica, ja viņš kādam atklās, kas noticis, tad viņa ar nazi nogriezīs viņa dzimumlocekli.

Šobrīd 41 gadus vecajai Šarlīnai tiesa izvirzījusi apsūdzību par seksuālu vardarbību pret bērnu, kas ir jaunāks par 14 gadiem.

Paralēli izvirzītajām apsūdzībām par seksuālu uzbrukumu, sieviete tiek apsūdzēta arī metamfetamīna glabāšanā un vairāku zādzību veikšanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:25

Jaunākās diskusijas