4 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri mēdz spēlēties ar partnera jūtām

tautaruna.lv 5.maijs 2023, 9:20
 
pexels.com
Astrologi izceļ, ka šis četras zodiaka zīmes, lai panāktu savu attiecībās mēdz spēlēties ar otra jūtām, paši par to nejūtoties vainīgi, raksta "Pinkvilla." 

Jaunava

Būdami perfekcionisti, Jaunavas uzskata, ka viņiem vienmēr ir taisnība un viņi nekad nekļūdās. Tāpēc strīdu brīžos, Jaunavas darīs visu, lai panāktu savu un "uzvarētu", ja pat nāksies "spēlēties" ar otra jūtām un likt partnerim justies slikti brīžos, kad viņi nav vainīgi.

Skorpions

Skropioni ir pašpārliecināti un reizēm pat var kļūt iedomīgi, jo, viņuprāt, viņi ir labākais, kas ar otru cilvēku ir noticis. Pateicoties viņu augstprātībai, Skorpioni regulāri saviem partneriem atgādinās to, cik ļoti viņam ir ar viņu paveicies. Lai to pierādītu, Skorpioni ir gatavi par to regulāri diskutēt. Skorpioniem ir svarīgi, lai partneris viņiem piekāpjas visās dzīves situācijās, līdz ar to ir gatavi izmantot dažādus trikus, lai tā notiktu.

Mežāzis

Mežāžiem patīk savas attiecības salīdzināt ar citiem, piemēram, vecāku, māsu vai brāļu attiecībām. Ja viņi pamana, ka citiem attiecībās iet veiksmīgāk, viņi ar to nav apmierināti. Šādos gadījumos Mežāži nevis pārrunās ar savu partneri savas izjūtas, bet gan liks viņam ar dažādām manipulācijām justies vainīgiem. Jo Mežāzis savu problēmu tajā nesaskata.

Lauva

Lauvām nepatīk uzņēmties vainu un atbildību. Viņi ir ļoti prasīgi pret saviem partneriem, bet tajā pat laikā var paši pieļaut tieši tādas pašas "kļūdas" un nemaz par to nejusties vainīgi. Bet tiklīdz partneris izdarīs kaut ko Lauvai ne pa prātam, mājās būs strīds un šīs zodiaka zīmes pārstāvji prasmīgi mācēs likt otram justies vainīgam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas