Džeremijs Klārksons neganti izsakās par klimata aktīvistiem

tautaruna.lv 5.maijs 2023, 17:40
 
Tom Wren / SWNS/Scanpix/Leta
Lielbritānijas TV personība Džeremijs Klārksons publiski nosodījis klimata aktīvistus, norādot, ka viņi ir "greizsirdīgi" uz bagātiem cilvēkiem, vēsta "Daily Star".

Pavisam nesen portāls nra.lv vēstīja, ka kustības "Pēdējā paaudze" aktīvisti Berlīnē, pielīmējot sevi pie asfalta, mēģināja bloķēt satiksmi.

Pavisam nesen klimatu aktīvistu savdabīgo protestu komentēja arī britu TV personība. Viņš par jauniešu rīcību izteicās visai skarbi.

Klārksons sacīja, ka protestētājiem, kuri pielīmē sevi pie ceļiem, nerūp problēmas par kurām viņi iestājas, bet viņiem kaitina cilvēki, kuri dzīvo labi.

Klārksons arī min, ka šos klimata aktīvistus vada "skaudība", viņaprāt, tieši tā ir vainīga aiz lielākās daļas pasaules problēmu.

"Mums ir tie muļķi, kas sevi turpina pielīmēt pie dažādām lietā. Jūs esat ievērojuši, ka viņi to nedara Pontefraktā [Rietumjorkšīrā] vai Pnompeņā [Kambodžā]. Tā vienmēr ir Naitsbridža [rajons Londonā] vai Meifērā [rajons Londonā]," norāda Klārksons.

Viņš min, ka klimata aktīvisti vienkārši vēlas ar savu rīcību nokaitināt tos cilvēkus, kas dzīvo un pelna labi, jo viņiem skauž viņu dzīvesveids. "Es vispār nesaprotu šo mentalitāti," pauda britu TV personība, "Tā ir skaudība."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas