"Viņa mani ir nogalinājusi." Meganas Mārklas tēvs ar mediju starpniecību vēršas pie meitas

tautaruna.lv 5.maijs 2023, 13:20
 
AFP/Scanpix/Leta
Kašķis Meganas Mārklas un viņas tēva Tomasa Mārkla starpā nespēj rimt. Pavisam nesen Tomass ar mediju palīdzību vērsies pie savas meitas un znota, vēsta "The Sun".

Tēva un meitas attiecības kļuva pavisam saspīlētas, kad 2018. gadā viņa apprecējās ar Hariju. Kopš tā laika viņu starpā valda ne tikai liels konflikts, bet viņi mēdz apmainīties arī ar ļoti skarbām piezīmēm.

Tagad Tomass ar jaunas dokumentālās filmas un mediju palīdzību uzrunā savu meitu, paužot, ka ļoti vēlētos satikt savus mazbērnus.

Tomass skarbi izteicies par meitu - "viņa mani ir nogalinājusi un pēcāk apraudājusi."

Viņš medijiem pauda, ka ļoti vēlētos nokārtot attiecības ar savu meitu. "Es vēlos, lai mēs varētu apsēsties [pie galda] un visu izrunāt. Es vēlos, lai mēs varētu atrisināt mūsu domastarpības."

Tomass zina, ka tas nebūs viegls process un pauž aizdomas, ka meita ar viņu nevēlēsies runāt, tāpēc, pateicoties publiskajai telpai, uzrunājis arī savu znotu. "Es domāju, ka Harijam šajā jautājumā vajadzētu uzņemties vadību un mēģināt mūs kaut kādā veidā apvienot. Es domāju, ka viņš varētu palīdzēt," sacīja Tomass.

Kā tiek ziņots, tad Megana kontaktu ar savu tēvu, māsu Samantu un brāli Tomasu neuztur kopš laika, kad 2018. gadā mija gredzenus ar princi Hariju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:22

Jaunākās diskusijas