Kas par veiksmi! Ģimene pāris nedēļu laikā trīsreiz uzvar loterijā

tautaruna.lv 5.maijs 2023, 11:40
 
Ekrānuzņēmums no cbsnews.com
Piedaloties loterijās ikvien cer, ka iegūs lielo balvu. Tomēr bieži vien liekas, ka citiem veicas vairāk, nekā pašiem. Šoreiz tā varētu teikt arī par kādu ģimeni no ASV, vēsta "UPI".

Džonsonu ģimene no Masačūsetsas trīs nedēļu laikā "Keno Papa Jake's Sports Bar Sandwich Road East Falmouth" loterijā ieguva trīs lielos laimestus.

Kā min Trisija Džonsone, tad 22. martā viņa izlēma piedalīties loterijas izlozē un pašai neticot ieguva lielo laimestu - 100 000 ASV dolāru.

Lai uzvarētu loterijā, nepieciešams izvēlēties desmit skaitļus un pēcāk cerēt, ka tie visi būs laimīgie skaitļi. Trisijai tas izdevās, viņa pamanījas uzminēt visus laimīgos skaitļus.

10. aprīlī Trisija nolēma atkal izmēģināt veiksmi tajā pašā loterijā ar tiem pašiem skaitļiem. Kā par brīnumu, viņas izvēlētie cipari atkal bija tie laimīgie un viņa savā īpašumā ieguva vēl 100 000 ASV dolāru.

Bet pārsteigumi ar to nebeidzas, izrādās, ka šajā pašā izlozē nolēma piedalīties Trisijas dēls, arī viņš bija izvēlējies tos pašus iepriekšējos mammas veiksmīgos skaitļus, un arī ieguva 100 000 ASV dolārus.

Tādējādi ģimene nieka trīs nedēļu laikā kļuva par 300 000 ASV dolāriem bagātāka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas