Taksists nekaunīgi divas reizes pēc kārtas cenšas apkrāpt klientu

tautaruna.lv 5.maijs 2023, 10:20
 
unsplash.com
Vīrietis vārdā Raiens, iespējams, nekad savā mūžā neaizmirsīs liktenīgo braucienu ar taksi no Melnburnas, Austrālijā, lidostas uz savu dzīvesvietu, vēsta "Daily Star".

Vīrietis Melnburnā ieradās naktī, lai tiktu mājas no lidosta viņš iekāpa taksī.

Iekāpjot taksī, viņš brauciena laikā iemiga. Nonākot nepieciešamajā adresē, taksists viņu pamodināja un prasīja, lai viņš apmaksā braucienu. Liels bija viņa pārsteigums, kad taksists viņam prasīja trīs reizes lielāku naudas summu par braucienu nekā ierasti maksāja šāds attālums.

Raiens atzīst, ka paskatoties taksista skaitītājā, tur parādījās neticami liela summa. Taksists prasīja, lai samiegojies Raiens viņam samaksā aptuveni 475 Austrālijas dolārus.

Raiens atteicās maksāt milzu summu, jo zināja, ka ceļš no lidostas līdz viņa mājām maksā daudz mazāk.

Taksists kļuva manāmi nikns un sāka kliegt uz samusušo Raienu. "Draugs, beidz sūdzēties, labi. Draugs, es esmu taksists, nevis bankas vadītājs. Draugs, tu samaksā naudu par ceļu, rīt pārbaudīsi, kāpēc tā ir tik liela, labi?" Šādu atbildi jau niknā balsī saņēma Raiens no taksista.

Beigu beigās Raiens piekrita samaksāt milzu summu. Īsi pirms kartes ievietošanas terminālī viņš pamanīja, ka taksists jau otro reizi viņu cenšas apkrāpt. Pēkšņi iepriekš prasītā summa par ceļu no 475 dolāriem ir pieaugusi uz 486 dolāriem.

Raiens atzina, ka ierasti brauciens no lidostas uz mājām maksā 160 līdz 170 dolārus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas