Pirms 16 gadiem pazudušās Madelēnas vecāki nāk klajā ar īpašu paziņojumu

Portāls nra.lv 5.maijs 2023, 15:45
 
SCANPIX/PA Wire/PA Images
Madelēnas Makkenas vecāki nākuši klajā ar paziņojumu 16 gadus pēc meitenes pazušanas

Pāris ir pateicies par sabiedrības atbalstu, kas viņiem ir ļoti palīdzējis, jo Madelēnas “joprojām ļoti pietrūkst”, raksta independent.co.uk.

Atzīmējot Madelēnas pazušanas 16. gadadienu, meitenes vecāki ir pateikušies labvēļiem. Īsā paziņojumā oficiālajā kampaņas Find Madeleine tīmekļa vietnē Keita un Gerijs Makkeni sacīja: “Šodien aprit 16. gadadiena kopš Madelēnas nolaupīšanas. Joprojām trūkst... Joprojām ļoti pietrūkst.

Ir grūti atrast vārdus, lai izteiktu, kā mēs jūtamies.

Policijas izmeklēšana turpinās, un mēs joprojām gaidām kādu pavērsienu. Paldies visiem par atbalstu - tas tiešām palīdz.”

Kāds pāris no Lesteršīras grāfistes internetā publicējis dzejoli ar nosaukumu “Pretruna”, ko sarakstījusi Klēra Polarda, kas, viņuprāt, ļoti sasaucas ar šo notikumu.

Dzejolī var lasīt rindiņas:

“Es nevaru tevi noturēt, tomēr es to daru: lūdzu, ļaujiet man paturēt tevi savā galvā un tur, kur tu esi tagad, turi arī Tu mani.”

Madelēnai bija trīs gadi, kad viņa 2007. gada 3. maijā pazuda no īrēta brīvdienu dzīvokļa Portugālē.

Makkenu paziņojums nācis klajā divas nedēļas pēc tam, kad Vācijas tiesa paziņoja, ka tā nolēmusi neskatīt lietu par dzimumnoziegumiem pret vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par Madelēnas pazušanu.

Prokurori oktobrī izvirzīja apsūdzības Kristianam Bruekneram vairākās atsevišķās lietās, kas saistītas ar seksuāliem nodarījumiem, kas, iespējams, tika izdarīti Portugālē no 2000. līdz 2017. gadam.

Tomēr tiesa nolēma šo lietu neizskatīt sakarā ar Brueknera dzīves vietas nesakritību nozieguma laikā, un Bruekners ir noraidījis visas pret sevi vērstās apsūdzības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas