Kristaps Zutis atklāti par savām atkarībām

tautaruna.lv 29.aprīlis 2023, 14:30
 
Kristaps Zutis / Foto: Ģirts Ozoliņš/F64
“Slavenības. Bez filtra” Kristaps Zutis ir uzaicinājis uz savu raidījumu divas radio personības - Horenu Stalbi un Sandu Dejus. Viņi ir sēdušies pie mikrofoniem, lai apspriestu, kādu sabiedrībai sāpīgu tematu - marihuānas dekriminalizāciju.

Trijotne dalīsies savos viedokļos un runās arī par citām atkarību izraisošām lietām, kuras ir brīvi pieejamas un, iespējams, nodara lielāku kaitējumu sabiedrībai.

Kad tika ierakstīta saruna, Kristaps minēja, ka šajā dienā svin internacionālo marihuānas smēķētaju dienu, kas esot viņa mīļākie svētki. Vīrietis nesaprot, tos cilvēkus, kuri apgalvo, ka viņiem ir bijusi slikta pieredze.

Es savā galvā nevaru atrast spēcīgus argumentus, lai to noliktu blakus alkoholam. Tad, kad man stāsta tos šausmu stāstus par marihuānas lietošanu, es viņus nesaprotu.

Vīrietis sarunas laikā uzskaita, no kā viņam ir veidojušās atkarības. Galvenā inde esot bijusi alkohols un cigaretes, taču uzskaita arī vēl citas kaitīgas vielas. Vairāk par Kristapa Zuša atkarībām, skaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:20

Jaunākās diskusijas