Žaklīna Cinovska sociālajos tīklos saceļ viesuļvētru

tautaruna.lv 26.aprīlis 2023, 5:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Televīzijas producente un režisore Žaklīna Cinovska ir plaši atpazīstama ar savu allaž atklāto personību, neklusējot brīžos, kad, viņasprāt, ir ko teikt. Arī šoreiz Cinovska izvēlējusies paust savu viedokli par to, kas būtu jāceļ okupeļa vietā.

Pēc gadu ilgām diskusijām no Saeimas, kā arī tautas puses, vai Uzvaras parkā, Rīgā, esošais padomju laika piemineklis būtu jānojauc, 2022. gada vasaras izskaņā - 25. augustā, atpakaļceļa vairs nebija. Ierakstot vēstures lapās notikumu, ko pēc 24. februāra, gaidīja ne viens vien.

Taču runas par to, kas būs vietā, norit vēl tagad. Par to liecina arī režisores ieraksts platformā "facebook.com", kur Cinovskas radītais ieraksts izraisījis pietiekami plašas diskusijas, sakot:

Es joprojām nesaprotu, kapēc okupekļa vietā nevar celt to koncertzāli! Parks- tas ir labi, bet tur blakām jau IR viens parks!

Tāpat šī gada 3. februārī jau rakstījām, ka TV režisore un producente Žaklīna Cinovska jau kādu laiku atrodas Ukrainā, kur filmē dokumentālo materiālu par notikumiem Ukrainā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas