Ilona Balode - Ūdre pastāsta, kāda šobrīd ir vīra veselība

tautaruna.lv 20.aprīlis 2023, 3:30
 
Ekrānšāviņš no video
Mūziķa Rolanda Ūdra - Baloža sieva Ilona sarunā ar kanāla STV raidījumā "Slavenības. Bez filtra" pastāstījusi, kāda šobrīd ir vīra veselība un ieskicējusi ģimenes tuvākās piecgades un desmitgades mērķus.
"Ūdrim veselība normāla. Priecīgs, smaidīgs. Dēls aug, neliek tēti mierā," sarunā ar Katrīni Saulieti atklāj Ilona. "Tuvākie mērķi izaudzināt dēlu, lai iet pasaulē. Tad jau redzēs," norāda Ilona.

"Tagad Bārts ir maziņš, kad būs patstāvīgs, uz savām ķepām, nebūs vairs tāds izdzīvošanas spiediens," raidījumā stāsta mūziķe. "Dēlam jādzīvo sava dzīve, viņam nav jādomā, kā parūpēties par vecu, slimu mammu," runājot par dēla nākotni, uzsver Ilona.

Viņa arī neslēpj, ka lai gan dzīves laikā divus gadus bijusi aktrise Dailes teātrī, tomēr šobrīd atgriezties pie aktiermeistarības negrasās.

Jau vēstīts, ka 2016. gada 17. janvārī Balodi-Ūdri Rīgā notrieca automašīna, viņš smagā stāvoklī tika nogādāts Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā. Mūziķa ārstēšanai un rehabilitācijai tika ziedoti līdzekļi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:05

Jaunākās diskusijas