Disnejlendas darbinieki izjauc romantisku bildināšanu

tautaruna.lv 20.aprīlis 2023, 20:30
 
Pixabay.com
Mēdz teikt, ka Disnejlenda ir vieta, kur sapņi piepildās, un ne tikai bērniem. Šī pasaku valstība liek aizmirsties arī pieaugušajiem, nonākot ārpus ikdienas un ierastā. Tāpēc, visticamāk, bidinājums Disnejlendā 21. gadsimtā nav nekas neparasts.

Kā redzams video, kāds vīrietis, viesojoties šajā elpu aizraujošajā vietā, izvēlējās padarīt ceļojumu neaizmirstamu. Nometoties uz viena ceļa pretī savai mīļotajai, lai izteiktu bildinājumu. Tāpat video var manīt, ka šis solis pretī apburtās princeses pilij, ir piesaistījis arī apkārtējo uzmanību, liekot uz mirklis apstāties. Taču jau pēc dažām sekundēm, kāds no darbiniekiem, rupji izjauc īpašo mirkli, kuram vajadzēja būt vienam no dzīves maģiskākajiem brīžiem. Atliek tikai secināt, cik pārsteigts bija topošais līgavainis brīdī, kad viņa vēlme tika apturēta, nemaz nerunājot par topošās līgavas emociju gammu.

Sociālajos tīklos ir manīti neskaitāmi bildinājumi, kas izteikti tieši Disnejlendā. Secinājums? Tiem, kas ir nolēmuši šo laimīgo soli spert konkrēti Disnejlendā, tā ir veiksmes spēle.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas