Kauns par valsti! Basketbola leģendai Semjonovai nepietiek naudas pat komunālo rēķinu apmaksai

tautaruna.lv 7.aprīlis 2023, 2:30
 
VIENĪGĀ divu olimpisko zeltu īpašniece Latvijā 9. martā nosvinēja savu 71. dzimšanas dienu / Kaspars Krafts/F64
Latvijas Olimpiešu sociālā fonda (LOSF) valdes priekšsedētājs Andris Kalniņš TV3 pastāstīja, ka tiek darīts viss iespējamais, lai nodrošinātu nepieciešamo palīdzību leģendārajai basketbolistei Uļjanai Semjonovai.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Uļjana zaudējusi kāju un šobrīd ārstējas slimnīcā. "Negribu neko daudz stāstīt, guļu mājās, un viss. Esmu palikusi bez kājas. Nezinu, kas un kā man var palīdzēt… Kāju man neviens atpakaļ nepielipinās,” intervijā laikrakstam "Latvijas Avīze" teic Latvijas basketbola leģenda Uļjana Semjonova.

LOSF valdes priekšsedētājs Kalniņš atklāja, ka bijusī sportiste par sevišķiem un īpašiem nopelniem saņem regulāru ikmēneša naudas atbalstu.

“Viņai mēnesī pienākas 600 eiro pabalsts kā zelta medaļniecei olimpiskajās spēlēs, tad vēl 650 eiro pabalsts no Latvijas Olimpiskās komitejas. Mēs apmaksājam viņai visas transportēšanas izmaksas, tāpat bez mūsu palīdzības viņa nespētu veikt maksājumus arī par komunālajiem pakalpojumiem. Fonds gandrīz visu sponsora naudu velta Uļjana Simjonova ārstēšanai,” atklāja Kalniņš.

Kalniņš stāsta, ka plānota arī ziedojumu vākšana sportistes atbalstam

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas