Lato Lapsa: "Kā jūtaties, stulbie nodokļu maksātāji?"

tautaruna.lv 7.aprīlis 2023, 1:30
 
Scanpix
Atsaucoties uz Pietiek.com publicēto: "Uz nodokļu maksātāju rēķina uzturētais „airBaltic” līzingā iegādājies divpadsmit dārgus „Audi e-tron” elektroauto, kopējās izmaksas - ap miljonu", Lato Lapsa uzdod jautājumu sabiedrībai: "Kā jūtaties, stulbie nodokļu maksātāji?"

"Twitter" komentētājiem ir papildus jautājumi: "Cik izmaksāja uzlādes stacijas katram auto? Tās jau ar nav gluži bez maksas."

Komentētāju sašutums ir neviltots: "zašibis, kā jūtamies! ofigeķ! ne kuram katram nēģerim ir sava valsts, savs ākstu cirks, sava "nacionālā aviokompānija" ar dārgu krievvācu mauku piedevās! karodziņus svētkiem mēs, gatavosim paši, parādē, kad dosimies, fīrers fļūtīs braši!"

"Pat privātbiznesā šitā parasti neatļaujas. Bet te... Latvija ir iespēju zeme. Ne visiem, bet ir..."

"Kamdēļ viņi dara tik ačgārni, vai tad ģimenei(šeit valstij) pirmām kārtām nav jāiegulda savu ģimenes locekļu veselībā, drošībā un izglītībā? Te jau lasīju, ka medmāsas, dakteri, policisti, skolotāji ir nabagi, kuriem nav ko iedalīt."

"Aizbraucot uz to autoplaci, es neesmu redzējis zemākas klases automašīnu par Q5. Tā izšķērdība jau gadiem ir bijusi. Nav nekas jauns"

"Porsche elektriskie būtu pieklājīgaki braucamie. To varētu atrisināt tā, ka lēmumu pieņēmēji tos e-tronus izpērk par savu naudu. Tad nākamajā reizē padomās vai pirkt ko ekskluzīvu par nodokļu maksātāju naudu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas