Millers ironizē par "bezmaksas medicīnu" Latvijā

tautaruna.lv 7.aprīlis 2023, 16:30
 
Oksana Džadana/ F64
Producents Juris Millers vietnē "Twitter" norāda, ka kādā poliklīnikā viņš informēts - rindā pie bērnu zobārsta gaida 5000 bērnu. Ieraksta komentētāji gan stiedz norādīt, ka tik traģiska situācija neesot.

"Latvijas ciniskā realitāte - rindā pie zobārsta gaida 5000 bērnu. Pieraksts rindā apturēts. "Bezmaksas medicīna". Pieraksts par maksu pieejams jebkurā laikā. Ko teiks Veselības ministrija," raksta Juris Millers.

Linda: Kur tāda informācija pieejama par 5000 bērniem, kuri gaida rindā pie zobārsta?

Juris Millers: Poliklīnikas reģistratūrā, paskaidrojot, kādēļ pieejams pieraksts tikai par maksu.

Inese: Kāds Tevi būs maldinājis. :) Nav tik traki. Un akūti pie zobārsta Stomatoloģijas institūtā var tikt gana operatīvi. http://Rindapiearsta.lv ir lielisks palīgs šajā jautājumā!

Inese: Tas, kas visvairāk trūkst, ir sakārtota informācija. Pie bērnu zobārsta pierakstu var dabūt, protams, ne uz momentu, bet dažas nedēļas vēlāk - itin mierīgi. Pie tam, pie ļoti labiem ārstiem. Pamēģiniet uzzvanīt

Vaivars: Nesaprotu, kāpēc valsts med iestādēs, kuras ir aprīkotas un tiek uzturētas par nodokļu naudu, vispār tiek sniegti maksas pakalpojumi? Ir privātās med iestādes, kurām tas ir bizness. Bet kāpēc es piedalos med iekārtu iegādē, pie kurām netieku, kad man vajag, jo tās pelna naudu?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas