Sieviete sašutusi, kādās drānās ietērpj tuvinieku slimnīcā

tautaruna.lv 7.aprīlis 2023, 15:30
 
Pixabay
Nokļūstot pie ārsta, ikviens pacients sagaida profesionālu ārstēšanu un cieņpilnu attieksmi, skaidru komunikāciju. Dzīvē ne vienmēr gaidas īstenojas...

"Gerontoloģijas centrs “Biķernieki”, naktī ieved pacientu pēc pneimonijas, kurš grūti elpo, ilgas stundas viņš netiek uz tualeti. Viņš apčurājas. Pacientam (81) uzvelk oranžu sieviešu krekliņu ar mežģīnēm. 21. gadsimts, EU. Tas pacients ir mans tēvs. Divas māsas pa visu nodaļu," raksta Lolita.

Rīdziniece: Turās! (Mežģīnes pofig, ja vien visu pārējo spēj izdarīt)

Ieraksta autore: Bet kā ir iespējama šāda situācija? Nav pidžammu? Nav apakškreklu? Tuvinieki atnesīs, līdz tam var gulēt oranžās mežģīnēs? Viņš taču saprot, ka tas nav ok. Un palātā auksts, īpaši tādam, kuram tikko pneimonija bija un ēd minimāli!

Inguna: Ak Dievs! Vai tie darbinieki domā, ka paši nekad nepaliks veci, un kāds viņus īpaši pasargās no slimībām? Lai izturība un spēks, un lai tētim atgriežas veselība!

Kaija: No kurienes viņi izvilka tās oranžās mežģīnes? Tur tiešām nav kaut vai tādas drēbes, kas mugurpusē tik uz sasienamas aukliņas, kā amerikàņu filmās?

Amanda:Valmieras slimnīca. Aizved vīratēvu ar ātro palīdzību pēc kritiena. Asiņainās drēbes maisiņā, mugurā vienreizējais krekls un bikses. Tas ir tikai attieksmes jautājums, cik cieņpilni izturas pret klientu. Pat ja vecs. Pat ja nav pie gaišas domas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:27

Jaunākās diskusijas