"Grib, bet neprot!" Astrologs skarbi raksturo Kariņu

tautaruna.lv 7.aprīlis 2023, 5:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Neilgi pēc tam, kad apritējušas pirmās 100 dienas Krišjāņa Kariņa (JV) otrajai valdībai, astronumerologs Kristaps Baņķis mikroblogošanas vietnē twitter publicējis premjera raksturojumu.
"Atkārtošu to pašu ideju, tik citiem vārdiem, ko teicu jau Kariņam nākot pie varas: viņš pats ir DIŽ-KRĪZE Latvijai. Ar tik nospriegotu Strēlnieku un Jaunavas zīmi, neredz ne vīziju, ne prot sakārtot sistēmas! Kaut kur starp zemi un debesīm kuļas. Grib, bet neprot," mikroblogošanas vietnes twitter profilā raksta AstroVip.lv.

"Kariņš ir dzimis Diž-čikā un pēc astroklasikas un realitātes tie ir cilvēki, kuri turas pie ierastām shēmām un nespēj ģenerēt jaunus izaugsmes scenārijus vien transformēt to pašu. "Uzsildīt Zulu"! Visu shēmotāju sapnis ir šāds pašapmierināts premjers," par K.Kariņu publikācijā mikroblogošanas vietnē twitter izteicies astronumerologs.

"Vai varat pateikt, kurš no šī brīža redzamākajiem politiķiem GRIB, VAR un PROT?" jautājusi kāda ieraksta komentētāja.

Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka astronumerologs Kristaps Baņķis paudis viedokli par vienu no iespējamajiem Valsts prezidenta amata kandidātiem Uldi Pīlēnu. Vairāk par to var izlasīt šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas