Šlesers pārsteidz ar sakāmo par Nilu Ušakovu

tautaruna.lv 12.janvāris 2023, 1:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pirms pāris dienām deputāts Ainārs Šlesers izteicās, ka vēlas sadarboties ar bijušo Rīgas mēru Nilu Ušakovu. Šis izteikums izsauca lielu ažiotāžu sociālajos tīklos, tāpēc Šlesers garā ierakstā Facebook skaidro savus vārdus.
Šlesers pauda, ka Nils Ušakovs ir cilvēks, kurš var palīdzēt apvienot Latvijas tautu. Pēc viņa teiktā, Latvijai ir vajadzīgi politiķi, kuri ir gatavi palīdzēt apvienot Latvijas tautu.

"Situācija Latvijā ir ļoti sarežģīta. Pēc 24.februāra, kad Krievija sāka karu Ukrainā, visa pasaule ir izmainījusies! Mēs redzam, ka Latvijā dzīvojošie krievu tautības pilsoņi un nepilsoņi ir sadalījušies divās daļās, vieni ir tie, kuri atbalsta Ukrainu, citi ir tie, kuri klusē, jo nav gatavi nosodīt Krievijas uzsākto karu Ukrainā. Jautājums ir tāds, ko darīt, lai apvienotu Latvijas tautu, lai mēs būtu, kā vienota politiskā nācija?

Es vēlos aicināt apvienoties visiem Latvijas pilsoņiem, neatkarīgi no dzimtās valodas, zem Latvijas karoga un himnas! (..) Mēs nedrīkstam atdot nevienu Latvijas krievu Putinam un Krievijai!
Šodien Latvijas vara runā tikai par latviešiem! Kariņš un Levits savās Jaunā gada uzrunās nemaz nepieminēja Latvijas krievus, neaicināja tautu apvienoties un kļūt par vienotu nāciju!
Ja to nedara Latvijas prezidents un premjerministrs, tad to esmu gatavs darīt es, kā LPV partijas līderis, kā Latvijas patriots, kā piecu bērnu tēvs! Latvijas krieviem šodien ir vajadzīgs atbalsts, kā nekad!
Tas, ka es pateicu, ka Nils Ušakovs ir cilvēks, kurš var palīdzēt apvienot Latvijas tautu, ir tieši tas, ko es gribu pateikt šodien:
Latvijai ir vajadzīgi politiķi, kuri ir gatavi palīdzēt apvienot Latvijas tautu!
Kāpēc es nosaucu tieši Nilu Ušakovu?
Tāpēc, ka es viņu pazīstu, un zinu, ka viņš ir Latvijas patriots, kuram Latvija ir dzimtene, kuru viņš mīl!" Facebook raksta Šlesers.

Jāpiebilst, ka Nils Ušakovs netieši apstiprināja savu sadarbību ar Šleseru, pārpublicējot viņa video vēstījumu savā Facebook lapā. "Vai nu latvieši, Latvijas krievi, krievvalodīgie turas kopā kā vienota politiska nācija. Vai arī mūsu valstīj nekas nesanāks. Tagad jo īpaši adekvātiem cilvēkiem ir jāturas kopā," sacīja Ušakovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas