Aktieris Mārtiņš Vilsons sācis domāt par nāvi

tautaruna.lv 12.novembris 2022, 11:10
 
Ģirts Ozoliņš/F64
"Nedomāju par vecumu, bet par nāvi," intervijā "Zinu, ko gribu. Daru ko gribu" žurnālā "Ieva" žurnālistei Ilzei Annai Vītolai saka aktieris Mārtiņš Vilsons.
Man jāgatavojas, man jābūt ar nāvi uz tu. Līdzīgi kā gaida draugu, kad viņš nāk,- gatavojas taču,

skaidro M. Vilsons.

Taču īstenībā, spriežot pēc intrevijā stāstītā, M. Vilsonam nemaz nav daudz laika, lai domātu par nāvi. Viņam esot plāniņš - saraksts ar to, ko viņš vēl gribētu izdarīt. Un saraksts ir tik garš, ka jādzīvo vēl ilgi.

Šoruden M. Vilsons ir redzams seriālā "Nemīlētie". Šim seriālam jau ir piektā sezona. Jaunajā sezonā seriālam ir pievienojusies virkne iemīļotu aktieru, kuru atveidotie tēli papildinās jau labi zināmo varoņu ansambli.

"Šosezon skatītājus sagaida negaidītas veco tēlu atgriešanās, kā arī jauni tēli. Ņemot vērā seriāla specifiku, ir jārēķinās ar to, ka daži tēli seriālu arī atstās. Būs ne tikai jauni stāsti, bet arī iespaidīgi konflikti, apšaudes un kaujas. Man šķiet, ka galvenais iemesls, kāpēc skatītāju šo seriālu ir iemīlējuši, ir tas, ka tēli ir līdzīgi mums - ar tādām pašām problēmām attiecībās un darbā. No savas puses mēs mēģinām panākt to, lai skatītājam ir interesanti, un viņu aizrauj gan tēli, gan sižeta pavērsieni," par jauno sezonu pastāstīja seriāla režisors Jurijs Djakonovs.

Vienu no pārsteigumiem seriāla skatītājiem sarūpēja tieši M. Vilsons sava tēla veidolā. Mārtiņa Vilsona atveido Valteru Ķēniņu, kurš iepriekšējā sezonā it kā tika nogalināts un guldīts zemes klēpī. Lieki teikt, ka negaidītais pavērsiens aizsācis spraigu notikumu lavīnu, vēsta TV3.

Santa.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas