Bijušais vīrs nogalina ģimenes suni un draud sievai: "Tu būsi nākamā!"

tautaruna.lv 12.novembris 2022, 6:30
 
pixabay.com
Pietiek.com raksta par kāda vīrieša šaušalīgu rīcību – ir spīdzināts un nogalināts suns, izteikti nāves draudi bijušajai sievai un viņas mātei.

Policijai par notikušo ir ziņots, taču rīcība no policijas puses līdz šodienai nav sekojusi.

„Lai gan policijai jau ceturtdienas naktī ziņots par varmāku, kurš Ogresgalā spīdzināja un pēc tam nežēlīgi nogalināja bijušajai sievai piederošo suni, kā arī pēc tam sūtīja viņai draudu īsziņas, tomēr policija līdz šim nav nedz aizturējusi vainīgo, nedz veikusi kādas darbības, lai pasargātu ģimeni no nežēlīgā vīrieša. “Ceturtdienas naktī tika spīdzināts suns, ģimenes mīlulis, kurš nākamajā rītā tika nogalināts liecinieka klātbūtnē, tika izsūtīta fotogrāfija bijušajai sievai ar mirušo sunīša fotogrāfiju un tekstu: “Tu būsi nākamā”,” situāciju raksturo cietušo paziņa.

Varmāka arī turpinājis draudēt, ka izrēķināsies ar bijušās sievas māti. “Es tūlīt braucu pie tavas muteres jebalu izdauzīšu un tas arī vis ja neatbildēsi pati vainīga,” īsziņā raksta vardarbīgais vīrietis.

Saņemot informāciju par iespējamu suņa nonāvēšanu Ogres novadā, Valsts policija (VP) otrdien, 8. novembrī, sākusi kriminālprocesu par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvnieku, vēsta LTV raidījums "Panorāma".

Cietušo paziņa informē, ka tika ziņots policijai, rakstīts iesniegums, taču draudi turpinās un neviens neliekas ne zinis. “Vakar tas pats cilvēks, kurš izdarīja noziegumu, sunīti izraka un “palaida” pa upi, prātam neaptverami, ka šāds indivīds dzīvo mūsu sabiedrībā un mūsu valsts attiecīgās iestādes nereaģē,” raksta cietušo paziņa.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas