Kivičs publiski velta ļoti skarbus vārdus Artusam Kaimiņam

tautaruna.lv 4.novembris 2022, 12:00
 
Oksana Džadana/ F64 Photo Agency
Šī gada 31.oktobrī par sabiedrībai būtisku reformu īstenošanu Valsts prezidenta medaļas pasniegtas vairākiem 13.Saeimas deputātiem. Viņu vidū bijis arī 13.Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kuram skarbus vārdus mikroblogošanas vietnē twitter veltījis mūziķis Andris Kivičs.

Mikroblogošanas vietnē twitter publicētajā ierakstā, kurā cita starpā izmantota arī necenzēta leksika, dziedātājs Andris Kivičs norādījis, ka A.Kaimiņš "uzmetot 122 000 vēlētājus esot kalpojis Latvijai.

"Cilvēktiesību komisiju vadījis, starp citu, ir stabili lielākais cilvēku ap****** LV vēsturē. Ar aktīvu krimināllietu pie tam. Plus vēl sava bērna mammai bērnu grib atņemt. Nu kā tur var nedot medaļu no prezidenta?" mikroblogošanas vietnē twitter norāda A.Kivičs.

Viss mūziķa komentārs pilnā apjomā lasāms šeit.

"Tik nepieklājīgus vārdus es nebūtu lietojusi, taču arī man šī zina bija nepatīkams pārsteigums. Vai prezidents nelasa un neseko līdzi zinām. Diez kurš Kaimiņu ieteica apbalvošanai. Atbildes studijā, lūdzu," atbildot A.Kiviča komentāram, savu viedokli izteikusi kāda twitter lietotāja.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka Valsts prezidenta medaļu par pamatu likšanu augsti attīstītas Latvijas armijas veidošanā saņēma Ministru prezidenta biedrs, aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).

Valsts prezidenta medaļu par tiesiskuma stiprināšanu Latvijā saņēma Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns (K).

Tāpat medaļu par Administratīvi teritoriālās reformas un Pašvaldību likuma virzīšanu Saeimā saņēma Saeimas Administratīvi teritoriālās reformas komisijas priekšsēdētājs Juris Pūce (AP).

Savukārt Valsts prezidenta medaļu par Latviešu vēsturisko zemju un Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu un to pārvaldības likumu virzīšanu Saeimā, un Nacionālās partizānu bruņotās pretošanās atceres dienas un Valsts valodas dienas iekļaušanu atceres un atzīmējamo dienu sarakstā saņēma Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 12

 
Anonīms
 

Kādas muļķības..Nekas no Kiviča čivinājuma neatbilst patiesībai.Labāk būtu pats uz sevi palūkojies..Laikam kungam garlicīgi.

4.novembris 2022, 14:16 Atbildēt

Andrim vienmer ir taisniba un Artuss Kaimins 100% ir piderass, kas uzmetis visus savus veletajus, draud atnemt Dartai bernu un apsudzets kriminalparkapumos un ir alkoholikis un sievu sitejs.

4.novembris 2022, 18:48 Atbildēt

Kas tas tāds piderass?Kas tās par sievām?Kaimiņš nemaz nav bijis precējies.Nekādu apsūdzību kriminālpārkāpumos nav Bija un izbija.Bērnu atņemt tikpat kā nav iespējams.Tad ir jābūt šausmīgi noziedzīgigai attieksmei pret bērnu.Jābūt mātei varmākai,alkoholiķei vai narkomānei,Un arī tad tas nav vienkārši.Tas viss ir muļķības.Nevajag lasīt dzelteno skribentu tekstus un feministu vaimanas.

4.novembris 2022, 20:16 Atbildēt
Marcis Dzelme > dzintra.5afe6f04c82ee

dzintrs Darta nekad nav bijusi narkomane un alkoholike un nedirs pati neta savus debilos neta murgus un es tavus stulbos, trafaretos murgus esmu parlasijiem..

4.novembris 2022, 20:39 Atbildēt
dzintra > 1531281217038991368

Ko jūs esat pārlasījies?Es tikpat kā neko nerakstu.Izlasiet labāk,ko es šeit rakstu!Laikam neesat spējīgs saprast tik vienkāršu tekstu.Es par to jūsu Dārtu neesmu minējusi ne pušplesta vārda.es minēju,kam jānotiek,lai kādam atņemtu bērnu Latvijā.Neviens šajā gadījumā nevar to izdarīt.

4.novembris 2022, 20:44 Atbildēt

Abi vienādi.

5.novembris 2022, 2:28 Atbildēt

sveiks mārci,kas jauns kazu kūtī.

5.novembris 2022, 10:45 Atbildēt

Cik dienas vēl jālasa šis stulbais raksts? Tikai kambalbutes un kiviči plivinās pa internet ziņām.

4.novembris 2022, 20:17 Atbildēt

Dārta... Mārcis ir smags gadījums, vai arī negadījums, tur pat īpaši nevajag iedziļināties.

5.novembris 2022, 2:10 Atbildēt

Kiviča bakas- tā ir nopietna slimība.

5.novembris 2022, 9:21 Atbildēt

Olegs un bakas un citas slimibas ir neta idiotu komentatajiem un Andris par Artusu pateica 100% taisnibu un dauzi cilveki sumejas socilalajos tiklos pat, ka tupas Egila Levits prezidenta ordeni iedeva Janim Bordanam, Jurim Pucem un Artusam Kaiminam.

5.novembris 2022, 10:42 Atbildēt

Bet tur tak ir draugu kopa, Kivcis, Kaimish Stendzis, , Gobzis, padara viens otru slavenus dzeltenajās lapās.

6.novembris 2022, 10:45 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas