VIDEO. Kara plosītajā Kijivā par iespaidīgu summu tiek izīrēts “zelta dzīvoklis”

tautaruna.lv 4.novembris 2022, 16:30
 
Ekrānuzņēmums
Kāds nekustamo īpašumu mākleris publicējis video, kurā redzams dzīvoklis, kas tiek izīrēts Kijivā un iekārtots, kā vietējie saka, “Pšonka stilā”, raksta portāls "Unian".

Neskatoties uz raķešu uzbrukumiem un kamikadze bezpilota lidaparātu triecienu draudiem, Kijivā cilvēki joprojām īrē dzīvokļus.

Starp reklāmām var atrast diezgan oriģinālas iespējas - internetā uzmanību piesaistīja kāds “zelta dzīvoklis”, kas iekārtots, tā dēvētajā, "Pšonka stilā" (Viktors Pšonka ir bijušais Ukrainas ģenerālprokurors, kurš atmiņā palicis arī kā nepiesātināmas greznības cienītājs).

Dzīvokli iespējams īrēt par 15 000 ASV dolāriem mēnesī, interjerā ietilpst greznas lustras, ādas mēbeles, apzeltīti kokgriezumi.

Viktors Pšonka bija Ukrainas ģenerālprokurors no 2010. līdz 2014. gadam. Janukoviča laika ierēdnis kļuva slavens ar savu aizraušanos ar greznību. Kad Pšonka aizbēga, viņa mājā Goreņičos tika atrasts daudz vērtīgu lietu, tostarp, gleznas, monētas, ikonas. Pats mājoklis šokēja ukraiņus ar savu bezgaumību un greznību. Pēc tam cilvēku mīlestību pret zelta monogrammām un ārišķīgo bagātību sāka saukt par "Pshonka-style".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas